Huren en sfeer creëren

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wanneer je huurt in plaats van koopt, moet je alles weer netjes opleveren op het moment dat je verhuist. Als je van plan bent er een lange tijd te zitten is dat natuurlijk wat minder erg. Maar als je al weet dat je er niet lang gaat zitten, wil je niet te veel verbouwen. Hoe creëer je dan toch sfeer zonder al te veel op de kop te zetten? In deze blog geef ik je tips.

1.Tafelklem

Heb je een eettafel? Dan kun je heel makkelijk de ruimte opfleuren met een tafelklem.


Bron: Leenbakker

Het is makkelijk te monteren aan de tafel en je kan er aan hangen wat je wil. Weinig moeite en toch doet het heel veel voor je kamer!

2. Items die zowel aan de muur als op de grond kunnen

Bij items als bijvoorbeeld fotolijsten of spiegels denk je misschien snel dat je ervoor in de muur moet boren, deze voorbeelden laten zien dat dat zeker niet het geval is.


Bron: Homedeco  &  NavyGrace

Zet een mooie grote spiegel tegen de muur aan of mix & match verschillende printjes in lijsten. Style het af met een mooie plant erbij zoals op de foto’s en het ziet er prachtig uit! Zo zijn er nog veel meer voorbeelden, think outside of the box! Of in dit geval, outside of the wall?

3. Kastjes, kratjes, trapjes

Je kan natuurlijk ook gaan voor een mooie boekenkast in je kamer, een hoge vult de ruimte meteen mooi op. Wat ook veel gebruikt wordt, zijn houten kratjes. Plaats er 1, of meerdere op elkaar, stapelen! Ook op je bijzettafeltjes en kasten kun je weer mooie items kwijt. Een persoonlijke favoriet om de hoogte in te gaan en niet al te veel ruimte in te nemen zijn ladders:


Bron: Futon Company

Dit is natuurlijk overal toe te passen. In de woonkamer, met boeken of planten erop. Maar ook in je badkamer, met bijvoorbeeld handdoeken en je favoriete producten.

4. Kussens, plaids, kleden

Letterlijk en figuurlijk warm! Gooi je bank vol (sier)kussens en leg er een mooie plaid bij. Het lijkt een detail maar het doet echt wat met je zithoek. Een mooi kleed erbij en klaar is kees. Heb je ook nog eens warme voetjes ;-).


Bron: Neko Tai

5. Een rek voor aan de muur

Vooruit… Is de muur dan toch nog een beetje kaal? Ga dan voor een mooi groot rek! Je hebt minder spijkers nodig én je kan er veel aan ophangen. Met zoveel mogelijk haakjes, wasknijpers en bakjes vul je je muur met een en al gezelligheid en herinneringen.


Bron: Homedeco

Heb jij zelf nog leuke tips? Deel ze vooral! Ik ben benieuwd naar de creativiteit in verschillende kamers, kan ik het zelf ook weer toepassen. 🙂

Volg Carine hier: Instagram

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Breng je foto’s tot leven in je interieur!

Het vastleggen van kostbare herinneringen op foto’s is een geweldige manier om...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *