Hoe creëer je een modern interieur?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Heb jij al jarenlang hetzelfde interieur en ben je toe aan vernieuwing? Met een aantal aanpassingen in de basis kun je al een groot verschil maken, zonder een geheel nieuw interieur te hoeven aanschaffen. Wil jij weten hoe? Lees dan verder.

 

Terug naar de basis

Wanneer je je interieur een nieuwe look wil geven, is het belangrijk om te beginnen bij de basis. De juiste kleur op de muur en de juiste vloer kunnen namelijk een groot verschil uitmaken. Als jij een behang op de muur hebt met een patroon waar je op uitgekeken bent, kun je er gewoon overheen schilderen. Wanneer jij van jezelf weet dat je snel ergens op uitgekeken kan raken, dan is het handig om te overwegen of je niet liever een basic kleur wil aanbrengen op de muur. 

Zo kun je de kleur in je interieur aanbrengen door middel van accessoires en dit gemakkelijk vervangen voor iets anders wanneer je er op uitgekeken bent. De meest gekozen kleur voor muurverf is Ral 9010. Dit is net afwijkend van wit en past overal bij. 

 

Goedkoop alternatief

Misschien droom jij al een tijd van een mooie gietvloer, maar is het bij jou thuis niet mogelijk door de kosten of om andere redenen. Of misschien vind je tegels mooi, maar is dat voor jou ook geen optie. Dan heb ik een mooie tip voor je! Ga voor een pvc vloer met betonlook. Dit is gemakkelijk te plaatsen, goed schoon te houden en een stuk betaalbaarder dan een gietvloer. 

 

Kleur aanbrengen

Als het je is gelukt om de juiste basis te hebben, is het tijd om kleur aan te brengen. Zoals ik al noemde kun je dit doen door middel van accessoires. Laat jouw favoriete kleur terugkomen in kussens, het vloerkleed en andere accessoires en zorg voor herhaling. Ben jij gek op groen? Dan kun je ook wat mooie planten toevoegen. Dit zorgt tenslotte ook nog voor zuurstof. Winwin!

 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Ik ben benieuwd waar jij voor gaat!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 leuke babybedjes van Roba

De babykamer is natuurlijk niet af zonder het perfecte wiegje of ledikant....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *