Herfst & winter

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik hou er wel van hoor, van de herfst en de winter. Hoe leuk is het om het dan binnen weer extra gezellig te maken. De lichte tinten mogen weer even naar zolder, en de waxinelichtjes, vachtjes, rozenbottels en najaarsposters mogen er weer van af.

De vorige keren heb ik een paar webshops in het zonnetje gezet en eigenlijk is dat bij deze blog ook, want alle dingetjes voor de herfst/winter heb ik in één webshop gekocht, namelijk @villajipp. Een webshop die de mooiste spullen van HK Living verkoopt. de wanddoeken, stoel en vachtje kwam ik bij hun tegen toen ik eens aan het rondkijken was. Want zoals jullie waarschijnlijk wel weten vind ik verandering heerlijk! De doeken vond ik net even wat anders dan wat ik er meestal heb hangen: de één is wat donkerder met een mooie jungle als afbeelding.

en de andere heb ik gekregen voor mijn verjaardag met de bekende kerstboom. Hoe gaaf is die!

Ik ga vandaag druk aan de slag met lampjes erachter plakken, dus die foto van het doek in mijn interieur volgt snel! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hou ik erg van licht in het interieur, maar ook zwarte details vind ik super gaaf. Dus bij alle witte draadstoelen aan tafel zag ik een zwarte stoel wel zitten.

Toen ik de rotan stoel tegenkwam was ik op slag verliefd. Wat een mooi model! En helemaal handgemaakt! Omdat het van rotan gemaakt is doet het ook gelijk wat warmer aan, wat ik dan in deze tijd weer heerlijk vind. Om het geheel nog een extra herfsttintje te geven, heb ik het grijsachtige vachtje erbij uitgezocht. Dat maakt het nog lekkerder om op te zitten. Nog een paar weekjes, en dan kunnen we weer los gaan met kerst in huis te halen, kijken jullie daar ook zo naar uit?

Liefs Karin

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly favourites: 5x onze favoriete banken

Vandaag laat ik je onze vijf favoriete banken zien. Van een groene...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *