Handige én mooie opbergsystemen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Heb jij ook last van te veel spullen in huis, maar je wilt het eigenlijk niet weggooien? Dan zijn handige opbergruimtes de key ! Bij MisterDesign kwam ik een aantal mooie opbergsystemen tegen die ik graag met jullie wil delen. 

Je hebt het misschien niet snel door, maar je hebt vaak toch meer spullen in je huis dan je door hebt. Opbergruimte is een belangrijk onderdeel van je woning. Naast dat je wilt dat de opbergsystemen handig zijn, wil je natuurlijk ook dat het goed bij je interieur past. Hieronder laat ik je een aantal van mijn favorieten opbergsystemen zien.

#1 Pastoe Vision

Toen ik deze kasten hieronder tegenkwam werd ik gelijk verliefd. Het Patsoe Vision is een kastensysteem dat er niet alleen heel tof uitziet, maar het is ook nog is super handig! Het systeem heeft namelijk verschillende mogelijkheden om het te gebruiken/op te hangen. Je kunt ze vrijstaand, gestapeld of gekoppeld toepassen zoals je hieronder op de foto’s ziet. Ook de kleuren kan je zelf kiezen om het nog passender bij je interieur te maken. De serie heeft gesloten en dichte rompen. Perfect dus om je spullen te showen die je nog graag wilt laten zien. De verschillende kleuren en groottes creëert een speels effect.

#WOUD

Kijk hoe leuk het wandrek hieronder is! Het is een ontwerp van Leonard Aldenhoff en is ontstaan vanuit de behoefte om meer ruimte te creëren op de vloer. Wat ik zo leuk aan de wandrek vind, is dat het het systeem wordt bevestigd aan de wand, maar toch geeft het een hangend effect. Het oogt heel subtiel en past perfect in verschillende soorten stijlen. Zo leuk!

#String

Een heel handig opbergsysteem is de String. Het bestaat uit wandbeugels en eventueel ook een staander om zo een gewenste hoogte te creëren. Je kunt het zelf inrichten door middel van legplanken en kastelementen. Ook dit systeem zou heel goed in verschillende stijlen kunnen passen door de verschillende kleuren!

Het zwarte metaal van de wandbeugels met het hout van de planken maakt het erg industrieel.

Opbergsystemen bij MisterDesign

Naast de opbergsystemen die ik hierboven heb genoemd heeft MisterDesign nog veel meer mooie opbergsystemen. Neem snel een kijkje op de site!

Wat vind jij van de opbergsystemen van Mister Design? Ik ben benieuwd. Liefs, Eva. 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mijn liefde voor geometrische printjes

Hi! Mijn naam is Sophie, leuk dat je mijn eerste blog op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *