Handig ophangsysteem voor schilderijen en meer!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Misschien herken je het wel… Je wilt een schilderij of foto ophangen, maar je wil liever geen gaten in de muur boren. Dat is begrijpelijk! Het kan namelijk zo zijn dat je het soms net even op een andere plek wil hangen ergens en dan wil je niet met allerlei gaten zitten. Ik heb een hele handige tip voor je: Click Rail!

We zien steeds vaker dat men ervoor kiest iets aan de muur te hangen. Het wordt anders ook zo kaal… vind je niet? Denk bijvoorbeeld aan een mooi schilderij of een leuke poster in een fotolijst. Je kunt eigenlijk van alles wel bedenken. Je moet wel goed weten waar je het wil hangen, want te veel gaten aan de muur is niet echt mooi. Daarom is de Click Rail super handig!

Artiteq Echte!!

Click Rail

Een Click Rail is een ophangsysteem welke eenvoudig te plaatsen is en gemonteerd wordt aan de wand. Het is een flexibel ophangsysteem wat aansluit op het plafond. Wat ook erg fijn is, is dat je de Click Rail gewoon kunt overschilderen. Bijvoorbeeld in de kleur van het plafond of de wand. Hierdoor zie je het vrijwel niet! Daarnaast maakt het ook niet uit wat voor een ruimte het is: de Click Rail kun je makkelijk in elke ruimte gebruiken. Super fijn dat je het precies zo kunt plaatsen zodat het past bij jouw persoonlijke voorkeur!

Welke Click Rail kies jij?

De Click Rail is verkrijgbaar in verschillende versies, namelijk wit, wit primer an aluminium. Het werkt eigenlijk heel makkelijk. Je kunt jouw posters, schilderijen, fotolijsten, of wat je dan ook wilt, gemakkelijk ophangen aan de ophangdraden met ophanghaken. Jij bepaalt waar je dit wil hangen aan het railsysteem. En, daarnaast kun je ook nog zelf kiezen voor het soort ophangdraad, bijvoorbeeld perlon, staaldraad of stang. De soort ophanghaak is afhankelijk van het gewicht van het schilderij, de canvas of fotolijst die je wil ophangen. Een schilderij ophangen? Geen probleem! Het kan allemaal met een Click Rail! 😉

Easy!

Het werkt dus super makkelijk! Dat vind ik persoonlijk wel zo fijn. Geen gedoe met allerlei lastige spullen. Dit is eigenlijk alles wat je ervoor nodig hebt:

Artiteq

Heb jij ook een ophangsysteem voor jouw schilderijen, foto’s of iets anders? Ik ben benieuwd.

Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De kinderkamer stylen met IJSWIT (mét 15% korting!)

De kinderkamer… een plek waar zóveel inspiratie voor en over te vinden...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *