Grids in het interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Oh, wat ben ik toch verliefd op grids in het interieur. De tegeltjes aan de muur maken,vind ik,  elke ruimte een stukje aangenamer. Of het nu een een keuken of badkamer is doesn’t matter, ik hou er van. Lekker retro.

Ik heb wat fijne grid-inspiratie gevonden welke ik graag met jullie wil delen. Ook ben ik heel benieuwd hoe jullie denken over grids in het interieur na het lezen van deze blog. Let’s go!

01
(bron: essenziale-hd.com)

Zoals jullie misschien al wel weten heb ik een soort van cactus/planten – verslaving. Groen in huis vind ik heerlijk en het staat er dus nooit genoeg. De badkamer die hier boven staat is ook echt m’n droombadkamer. De grids op de muur met industriële douchekop en zwart bad maken deze ruimte helemaal af. De houten accessoires en de planten komen trouwens ook echt volledig tot hun recht. Oh, i wish this one was mine..

02
(bron: Domino Magazine)

Eén van m’n lievelingskleuren is oud groen, lekker retro! Toen ik bovenstaande foto tegen kwam was ik op slag verliefd. De groene grids zijn awesome, oh en zelfs de badkuip heeft deze prachtige kleur. Zouden jullie bovenstaande badkamer willen hebben? Ha, ik wel!

03
(bron: Domino Magazine)

Nog zo’n fijne badkamer met grids, yay! Deze badkamer vind ik perfect. Allereerst natuurlijk de tegeltjes, deze komen volledig tot zijn recht door de grote spiegel welke geplaatst is. De retro wasbakken en het houten krukje maken dit plaatje af. Ik vind dit echt héél erg mooi!

04
(bron: Finelittledaystore)

Grids in de keuken! De tegeltjes in de keuken zien er niet alleen super tof uit, maar het is ook nog eens heel erg handig. Waarom? Ze zijn super snel en makkelijk schoon te maken, sopje, sponsje en klaar! Daarnaast moet ik ook wel even mijn liefde verklaren voor bovenstaande foto. Allereerst de Smeg koelkast, deze staat bovenaan m’n wishlist. Ik ben verliefd op die koelkast, lekker retro en super stijlvol. Alle fijne planten en potjes mogen er ook staan, echt een hele fijne hoek. Het zou zo mijn huis kunnen zijn. (I wish it was) Oh, hebben jullie de oven trouwens ook gezien? Haha, ik kan de poster wel waarderen.

05
(Bron: Domino Magazine)

Last but nog least… Deze retro keuken * zucht *. Wat moet ik hier nog over zeggen? De grids, de industriële elementen in deze keuken en de retro eettafel zijn awesome! Een lekkere afsluiten voor deze blog dacht ik zo?

En nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie van grids in het interieur vinden! Net zo verliefd op de tegeltjes als ik? Laat het me weten in een reactie.

Liefs, Nikki

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De beste energiebespaartips

Aan het milieu denken is niet alleen goed voor onze aarde, het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *