Ga je voor een grote wastafel of toch voor een kleinere?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ga je de badkamer of keuken verbouwen of ben je net verhuisd en wil je het inrichten? Dan is het tijd om ook de meubels en alle onderdelen aan te schaffen. Het kan soms best lastig zijn om te komen tot een juiste keuze. Wil je bijvoorbeeld een grote wastafel of toch een kleine? In deze blog geven we je meer tips! 

Badkamer

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar het aantal personen die de badkamer gebruikt. Zijn de ochtenden druk en gebruiken er dan veel mensen de badkamer? Kies dan voor een wastafel met bijvoorbeeld twee kranen. Een brede wastafel is in dit geval handig! Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de ruimte. Heb je een grote badkamer? Dan kies je waarschijnlijk ook eerder voor een grotere wastafel. En, andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde: een kleine badkamer, een kleinere wastafel.

Wat we ook aanraden om op te letten is de ruimte om de wastafel heen. Wil je bijvoorbeeld veel spullen kwijt kunnen op het wastafelblad? Dan heb je meer aflegruimte nodig, zoals men dat noemt. Bovendien kun je ook kiezen voor een meubel onder de wastafel. Daar kun je dan ook de nodige spullen in opbergen. Neem eens een kijkje op de site van Wastafels van Megadump in Tiel om te kijken welke wastafel bij jou past.

Keuken

Niet alleen in de badkamer heb je een wastafel, maar ook in de keuken. Eigenlijk gelden dezelfde tips voor een keuken. Let goed op de beschikbare ruimte en benut deze goed. Ook kun je kijken naar de verschillende materialen. Ga je voor keramiek of natuursteen? Of juist voor een mineraal marmeren wastafel?

Waar moet je nog meer op letten?

  • Kijk goed naar de stijl van de wasbak. Wil je een stoere uitstraling creëren? Ga dan eens voor mat zwart. Dat is tegenwoordig helemaal in!
  • De kraan kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling; let daar op!
  • Wil je een ingebouwde wastafel of vrijhangende wastafel?

Wat voor een wastafel zou jij kiezen? Ik ben benieuwd. Liefs, Eva.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste badkamermeubel trends voor 2020!

Een momentje voor jezelf is erg fijn en vooral in de badkamer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *