Eetkamerstoelen kiezen… Waar ga jij voor?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Tsja, het blijft soms erg lastig: het vinden van de juiste meubels. Neem bijvoorbeeld de eethoek. Je wilt een gezellige plek creëren, maar comfort is ook belangrijk! Waar let je bijvoorbeeld op bij het kiezen van eetkamerstoelen? En wat zijn dé trends van 2018 op het gebied van eetkamerstoelen? I’ll show you!

Trends

Allereerst wil ik beginnen met de interieurtrends van 2018 wat betreft eetkamerstoelen. Ik denk dat we het iedereen wel voorbij zien komen: het combineren van verschillende eetkamerstoelen aan de eettafel. Je kunt hierbij kiezen om verschillende stoelen te gebruiken, maar wel in dezelfde kleur. Zo hou je het nog een beetje rustig. Maar het kan ook leuk zijn om juist te kiezen voor dezelfde stoel in verschillende kleuren. Het is maar net wat jij wilt! 😉

Kleuren

De kleuren die vaak worden gekozen bij eetkamerstoelen zijn natuurtinten of pasteltinten. Ik snap dat maar al te goed! Het zorgt er namelijk voor dat alles in de basis rustig is en blijft. Op deze manier kun je ook wat spelen met leuke accessoires op de eettafel bijvoorbeeld.

Materialen

En qua materialen komen er steeds meer natuurlijke materialen terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van rotan?

Waar moet je op letten?

Je moet op een aantal dingen letten bij het kiezen van eetkamerstoelen. Het is natuurlijk belangrijk dat je een goed comfort hebt. Wil je lang kunnen zitten op de stoel, als je bijvoorbeeld nog even gaat borrelen met vrienden? Dan is dat voor jou een uitgangspunt. Een ander punt waar je op moet letten is de zithoogte. Dit moet goed aansluiten op jouw eettafel!

Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor stoelen op wieltjes! Zo kun je gemakkelijk eventjes heen en weer rollen. 😉

Mijn favorieten

Natuurlijk heb ik ook een aantal favoriete stoelen en die deel ik graag met jullie!

De OMG eetkamerstoel van Zuiver is en blijft een leukerd! Zoals je hieronder ziet kun je kiezen voor meerdere kleuren. En, erg leuk om ook met elkaar te combineren! Het geeft een mooie, frisse uitstraling.

Toch vind ik het ook mooi om te kiezen voor een rustige basis als het gaat om eetkamerstoelen. Hieronder zie je daar een voorbeeld van: clean en simpel!

Wat ik ook vaak voorbij zie komen is de cognac kleur. Deze moet ook zeker tussen mijn favorieten!

Naar welke eetkamerstoelen gaat jouw voorkeur uit? Let me know. En, wil je nog meer eetkamerstoelen (en andere meubels) zien? Bekijk dan eens de website van Woonboulevard Poortvliet. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Woonboulevard Poortvliet. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Design eettafels: onze favorieten op een rij (mét leuke actie)

Toe aan weer nieuwe inspiratie? Wil je jouw interieur een boost geven?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *