Een televisie als eyecatcher: Performance Series 7304

Inspiratie tijd: 3 minuten

Veel mensen willen hun televisie het liefst zoveel mogelijk verbergen. In mijn geval is dat zeker niet zo! Ik vind het een mooie strakke afwerking hebben en als je het leuk styled, kun je er ook echt een gezellig hoekje van maken. Met de Performance Series 7304 van Philips TV wordt dat zelfs nóg makkelijker. Lees je mee?

De blikvanger in je interieur…

Een televisie valt nou eenmaal gewoon op. Elk jaar worden de designs mooier, de beeldkwaliteit wordt beter en dat geldt uiteraard voor nog veel meer functies van de tv. Dus waar moet je nou eigenlijk voor kiezen? Door te kiezen voor een Philips tv met Ambilight, breng je nog meer sfeer in je interieur en je kunt erdoor ook prettiger en comfortabel tv kijken. Doordat de Philips Ambilight het licht rondom de tv verspreid, heb je bijvoorbeeld geen lampje naast de tv meer nodig. Zo hebben wij de Performance Series 7304 van Philips TV sinds kort en we zijn er ontzettend tevreden over. Laten we kijken!

In onze woonkamer hebben wij al jaren een televisie van Philips TV. Hier kun je meer over lezen in deze blog. Ook daar hebben we dus een tv met Ambilight en dagelijks ervaar ik hier de voordelen van! Nu we zijn verhuisd en een groter huis hebben, betekent het ook dat we een zolder hebben. Yay! We hebben ervoor gekozen om – naast het wasgedeelte en opbergruimte – hier ook een chill plek te creëren waar mijn vriend bijvoorbeeld kan gamen of waar je je eventjes kunt terugtrekken als je dat wil! Ideaal trouwens ook voor nog meer gameliefhebbers: er zit een game functie op.

Zijn jullie al bekend met Philips TV? En dan met name de Performance Series 7304? Deze tv levert prachtig beelden door de P5-engine. Alle details komen nog meer uit, de kleuren zijn levendig en alle tinten zien er natuurlijk en mooi uit.

De muurkleur achter je televisie maakt niets uit, want het past zich aan op de muur kleur. Zoals ik al zei heeft tv een gamemodus, maar daarnaast ook een lounge-modus. Dit betekent dat je de Ambilight aan kan zetten, maar de tv verder uit kan laten qua beeld. Hiermee ontstaat er veel sfeer in de ruimte!

De tv is 55 inch (schermdiagonaal is 139 cm), 4K Ultra HD-LED en een schermresolutie van 3840 x 2160. Een ding is zeker: de beeldkwaliteit is extreem goed. Wij zijn enorm tevreden!

Styling

Zoals ik al vertelde in mijn inleiding kun je zorgen voor een gezellige hoek in de woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie plant, een leuk vloerkleed, een dressoir of een lekkere loungestoel. Op deze manier kun je een knusse plek maken. Een plek waar je niet alleen maar tv hoeft te kijken, maar waar je ook kunt genieten van enkel de Philips Ambilight.

Hoe zorg jij voor een fijne chillplek? En waar let jij op bij het aanschaffen van een nieuwe televisie? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trendy spotlight vloerlampen bij Eyoba

Lampen geven niet alleen veel sfeer in een ruimte, maar zijn ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *