Echt aan alles gedacht…?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you! Laatst had ik onze logeerkamer een makeover gegeven. Het is nu een gezellige plek geworden. Super fijn ook als iemand komt logeren. 🙂 En, nu hebben we echt aan alles gedacht. Ben je benieuwd?

De logeerkamer

Onze logeerkamer was eerst echt… ehm, saai. Er stond eigenlijk alleen een logeerbed en onze schoenen. Super saai dus. Voor de opnames van Huizenjacht heb ik er een leuke kamer van gemaakt. Ik heb twee stoelen opgehangen (jep, echt opgehangen), een leuk ‘tafeltje’ gemaakt, een poef van een autoband. Het resultaat daarvan kun je hier zien. Maar… zoals elke interieurliefhebber verandert er vaak iets in huis. Ik heb het zelfgemaakte tafeltje in de woonkamer gezet en een ander leuk tafeltje gekocht.

De autoband en de stoelen (buiten beeld) zijn nog wel in de slaapkamer, zoals je ziet! 😉

TV in de logeerkamer!

Deze blog heeft niets voor niets de titel “aan alles gedacht”. Want wij hebben dat zeker. In de logeerkamer hebben we nu ook deze mooie, kleine tv van Philips, genaamd Philips HD 5231 LED TV. De tv past er gewoon echt perfect bij en is zeker niet duur. De tv kost €219,- én het is een bluetooth TV. Erg handig! Een goed formaat voor in de logeerkamer, een uitstekende kwaliteit en goed geluid. Nu kunnen onze logeergasten ook altijd nog even tv kijken, bijvoorbeeld als er familie komt logeren voor een paar dagen. Wel zo fijn dat onze gaste zichzelf altijd even kunnen terugtrekken in de logeerkamer.

HD LED TV

Deze mooie LED tv van Philips vind ik zeker een aanrader. Bijvoorbeeld voor in de slaapkamer of in de keuken. Wat ook erg fijn is, is dat de tv wit is. Daardoor is het goed te combineren!

Hebben jullie ook een tv in de slaap- of logeerkamer? Liefs, Mariëlle.

Dit is product is gesponsord door Philips Television. Alles is geschreven naar mijn eerlijke, persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Jaloezieën om jaloers op te zijn

Al jaren zijn wij fan van de mooie raamdecoratie van INHUIS Plaza....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *