DYYK: uniek en mooi design

Inspiratie tijd: 2 minuten

Let’s introduce to you… DYYK. Ken jij dit Nederlandse merk al? Onlangs kwam ik dit merk tegen en ik was gelijk onder de indruk van hun meubels, dat ik maar al te graag meer over DYYK vertel. Ik vind het altijd super leuk om nieuwe merken en bedrijven aan jullie voor te stellen, zodat jullie ook weer nieuwe inspiratie hebben!

Tijd voor iets nieuws!

In een interieur vindt elke keer weer verandering plaats… Tijd voor een nieuw kleurtje, een nieuwe (salon)tafel of nieuwe bank? Als je een groter meubel aanschaft, dan zal het waarschijnlijk ook iets meer kosten. Je wilt er dus wel goed over nadenken, want het is niet altijd iets dat je ‘zomaar’ verandert of wegdoet. Een tip is om niet altijd voor bijvoorbeeld een standaard bank te gaan. Een bank die je bij veel meer Nederlanders in huis ziet. Kortom: het is tijd voor iets nieuws, dat uniek en tijdloos is! Ik heb dé gouden tip en dat is… DYYK!

DYYK

Zoals DYYK zelf aangeeft: zij zijn nuchter in design. Dus geen poespas, rare fratsen, nee: sterk design van uitstekende kwaliteit én ook nog betaalbaar. Wat wil je nog meer? Juist: een mooi, nieuw meubelstuk! Bij DYYK worden alle meubels in hun magazijn gecontroleerd en getest. Hierdoor kunnen zij garant staan voor een goed en uniek product.

DYYK

Bank Storm

Mijn oog viel op deze prachtige bank… Storm! Lef en kracht zijn woorden waaraan je kunt denken bij het zien van deze bank. Doordat de bank brede armleuningen heeft ontstaat een stoere en krachtige uitstraling. Daarnaast zijn de armleuningen ook super fijn om lekker te relaxen! 😉 Ook erg belangrijk natuurlijk!

De bank kun je helemaal personaliseren: je kunt kiezen uit diverse soorten stof en leer. Hierdoor kun je het perfect matchen bij jouw huidige interieur. Wat ik vertelde over het kiezen van een meubelstuk waar je lang plezier van kunt hebben, sluit perfect aan bij deze bank. Jij bepaalt de uitstraling van de bank door middel van de keuze in de soort stof of leer. Een bank die 100% bij jou past!

storm

Ken jij DYYK  al? En wat vind je van de bank Storm? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met DYYK. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe ontkalk ik mijn wasmachine? 

In bijna ieder huishouden gebeurt het wel eens: de wasmachine zit weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *