Dit is waarom je een sidetable in je interieur moet hebben!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mis je soms ook wat leuke plekken waar je woonaccessoires op kunt zetten? Of vind je dat je momenteel een lege plek in je huis hebt? Kies dan voor een sidetable! Sidetables brengen namelijk meerdere voordelen met zich mee. In deze blog wil ik je daar meer over vertellen en je mooie sidetables laten zien! 

Waarom een sidetable?

Zoals ik al zei heeft een sidetable meerdere voordelen. Zo kun je een sidetable echt overal kwijt: ideaal. Dit komt ook omdat de sidetable smal is en je ‘m daardoor ook kwijt kunt in bijvoorbeeld de hal. Bovendien kun je er ook veel mee afwisselen. Zet de sidetable een keer in de woonkamer achter de bank of juist in de slaapkamer! Op zoek naar een kleine make-up tafel? Ook dan kun je kiezen voor een sidetable. Op het gebied van sidetables is er veel veranderd. Je hoeft de sidetable niet per se tegen de muur te zetten, maar wat ik net ook al aangaf: zet het bijvoorbeeld achter de bank, midden in de ruimte. Mis je een werkplek? Ook dan is een sidetable ideaal. Creëer een leuke werkplek die niet al te veel ruimte in beslag neemt. 😉

Creëer ook meer sfeer!

Ben je op zoek naar meer sfeer? Kijk dan eens goed naar het soort materiaal van de sidetable. Een houten sidetable is bijvoorbeeld erg sfeervol! Ook kun je het leuk aankleden met kaarsjes, fotolijsten en een mooie plant. Wil je een sidetable kopen? Ik laat mijn favorieten aan je zien! Sidetables kopen kun je bij veel verschillende winkels of je kunt er zelf een maken. Maar ik kwam veel mooie sidetables tegen bij De Bommel Meubelen.

Ik gaf net aan dat hout veel sfeer met zich mee brengt. Mocht je niet een hele houten sidetable willen, kun je ook kiezen voor een combinatie van wit met hout. Zoals de sidetable hieronder!

Een sidetable met een uniek onderstel? Doen! Hierdoor krijg je gelijk een speels effect. Love it. 

Blijf dichtbij jouw interieurstijl!

Wat belangrijk is, is dat je goed blijft kijken naar jouw interieurstijl. Dit geldt uiteraard voor ieder meubelstuk! Wil je een opvallende sidetable? Kijk dan wel of het mooi past in het totale plaatje. Anders ben je er snel op uitgekeken en dat zou zonde zijn!

Heb jij een sidetable in jouw huis? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

 

 


 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Intens & Robuust bij Henders & Hazel

Intens en robuust? Bij Henders & Hazel kwam ik het tegen. In...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *