De wandlijsten van Het Schippertje

Inspiratie tijd: 3 minuten

Steeds meer mensen kiezen voor wandlijsten in hun interieur en dat begrijp ik maar al te goed. Een ‘kale’ muur wordt gelijk veel sfeervoller en mooier met een wandlijst. Wat dit precies is en hoe het eruit ziet ga ik je in deze blog vertellen. Laatst heb ik jullie al verteld over Het Schippertje en in deze blog wil ik specifiek ingaan op wandlijsten. Let’s go! 

De naam ‘wandlijsten’ zegt het eigenlijk al, maar het is dus in principe een wandverdeling. Bij sierlijsten hoeft het dus zeker niet altijd te gaan om het plafond of een ornament. Er zijn bovendien ook eindeloos veel mogelijkheden. Wel is het verstandig om je door een professional te laten adviseren. Op deze manier weet je zeker dat je alles uit jouw woon- of slaapkamer (of een andere ruimte) haalt. Je kunt bijvoorbeeld vlakken laten maken van afwijkende groottes, waardoor het nog speelser wordt. 

Voor welke uitstraling wil jij gaan? 

Wil je gaan voor een klassieke look? Dan is het mooi om het te combineren met een klassieke schouw. En, mocht je het juist wat speelser willen, dan vind ik het een aanrader om te kiezen voor verschillende groottes. 

Het Schippertje

Bij Het Schippertje kan je terecht voor allerlei ornamenten en sierlijsten. Het aanbod is erg groot, waardoor je altijd wel genoeg keuze hebt en het dus precies zo kunt creëren als jij voor ogen hebt. Dat geldt ook voor de sierlijsten voor op wanden. Denk hierbij aan strakke lijsten, een lijst met een uitgebreider design, etc. De grootte kun jij helemaal zelf bepalen! Het Schippertje adviseert je graag. Doordat ze veel ervaring hebben, weten ze al snel op welke manier je het meest kunt halen uit een ruimte. 

Een wandverdeling in jouw huis? 

Wil je een wandverdeling in jouw huis? Ik zeg: doen! Je creëert er echt een eyecatcher mee en het is tijdloos. Ook al verander je de inrichting van jouw huis, een sierlijst op een wand is en blijft prachtig! Bovendien kun je er echt een specifieke stijl mee neerzetten. Ga je voor klassiek, modern of stoer? De inrichting van jouw huis zorgt voor de laatste puntjes op de i, maar het begint natuurlijk allemaal bij de perfecte wandlijsten! 

Babykamer

Misschien heb je er zelf nog niet aan gedacht, maar ook in de babykamer staat het erg mooi! Het hoeft dus zeker niet altijd voor een woon-, slaap- of eetkamer te zijn. Het straalt alsnog rust uit, maar het ziet er gelijk een stuk aangekleder uit! 

Credits @decorush

Nog meer inspiratie…

Ben je benieuwd naar nog meer inspiratie? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Het Schippertje of op social media. Ik ben heel erg benieuwd waar jij voor zou kiezen en in welke ruimte in jouw huis je het liefst deze prachtige sierlijsten zou willen! Misschien heb jij wel een tof idee dat nog niet voorbij is gekomen. Laat het ons weten. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: hout

Vandaag laat ik jullie mooie houten producten zien. Hout kan een hele...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *