De nieuwste behang trends

Inspiratie tijd: 3 minuten

Printjes, egaal of juist ertussenin. Er zijn zoveel soorten behang, maar wat zijn de nieuwste trends? Ga jij ‘all the way’? Of kies je voor safe? Ik vertel je verschillende manieren om behang op te laten vallen in jouw huis!

Go natural

2018, het jaar van groen en natuurlijke tinten/materialen. Planten in huis zijn helemaal in. Hoe meer, hoe beter. Maar wat als je een stapje verder gaat en het doorvoert in je behang? Maak gebruik van natuurlijke en lichte materialen naast een drukke print. Kies voor hout & rotan om het rustig te houden. Zo krijg je een perfecte combinatie.  

Van de foto hieronder krijg je echt het botanische gevoel, zonder dat er echte planten bij zijn toegevoegd!  

  

Flower power

Het lente/zomerse gevoel breng je niet alleen in huis met meubels en accessoires. Dat doe je ook met behang! Kies voor een bloemenprint, dit geeft echt een ‘wow-effect’ in huis. Vind je een bloemenprint leuk, maar wil je niet teveel? Kies voor één wand in een print als deze en de rest basic.

Ook is dit een super mooie kleur voor een bloemenprint behang.  

No limit

Laat jouw muur zien! Door middel van patronen en printjes springt je muur er helemaal uit. Geometrische vormen staan goed in een chique interieur, maar ook in een modern interieur zorgen de vormen voor een speels effect. Maak bijvoorbeeld een plekje of hoekje, zoals je op de foto hieronder ziet! Kies structuur behang uit en creëer iets tofs. Voeg plantjes toe om het helemaal af te maken en het te laten matchen met het behang.   

3D behang

Een vierkante kamer kan soms erg saai zijn. Hiervoor heb ik dé oplossing: 3d behang! Hierdoor krijgt de kamer diepte en het ziet er erg bijzonder uit! Zoek jij naar speciaal behang? Dan is deze print perfect voor jou.

Hou je het liever iets rustiger maar vind je het 3d effect wel leuk? Kies dan voor een rustigere print.

Stylish verantwoord

Het is erg leuk om je kinderkamer in te richten in de stijl die jij wil. Maar soms kan het een beetje teveel worden en heeft je kind ook een eigen mening… Kies voor een middenweg en bespreek samen met je kind wat hij of zij leuk vindt. Het kan namelijk ook stylish verantwoord! Dat zie je bij deze foto hieronder. De dobbelstenen geven een kinderlijke sfeer maar het staat ook erg strak. Door het zwart, witte kun je alle kanten op met de accessoires in de kamer. Ideaal dus!      

Ik vind het 3d behang erg tof! Ik zou het zelf wel in mijn kamer willen. Wat is jouw favoriet?
Liefs, Larissa

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Behangwebshop. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening. De foto’s in deze blog zijn afkomstig van Behangwebshop.

 

Comments

comments

More from Larissa Enderink

Een vloerkleed in jouw interieur? Doen!

Ken je dat gevoel… je mist iets in huis, alle meubels staan,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *