De leukste kussens en plaids van Knit Factory

Inspiratie tijd: 3 minuten

KNIT FACTORY! Bam, ik val meteen maar met de deur in huis!  Wat een tof merk is dit! Ik ben fan vanaf het eerste uur! Mijn zoekopdracht op Marktplaats stond heel lang ingesteld op dit geweldige merk, maar zeg nou zelf; kussens en een plaid voor op je bank wil je graag nieuw en vers van de pers; uit één van Nederlands laatste breifabrieken in dit geval. Wij als interieurliefhebbers weten natuurlijk dat wij eerst kijken, aanschouwen, genieten van al het moois en in mijn geval eerst tig foto’s maken, voordat we er überhaubt gebruik van zullen maken. 

Mijn man is van mening dat woonaccessoires als deze een gebruiksvoorwerp zijn… Dacht het niet! De eerste periode niet in ieder geval 😉 

Overdag liggen ze mooi te zijn op de bank en `s avonds, wanneer we neerploffen na een lange vermoeide dag, gaan ze door  naar de tweezitter om de andere hoek van de kamer te laten shinen. Ik betrap mezelf er dan ook vaak op, tijdens het kijken  van mijn series, dat ik steeds een blik op de andere bank werp en echt blij word van het gevoel die deze beauty’s mij geven. 

Over Knit Factory

Knit Factory staat in de eerste instantie bekend om haar kwaliteit, mooie breiwerk, stoere warme kleuren, het oh zo herkenbare bruine label en de super de luxe uitstraling. De lederlook touwtjes en kralen bij bepaalde collecties zijn de kers op de taart. 

Toen de nieuwe collectie van Dex voorbij kwam was ik verkocht! Wow! Wat zou dit geweldig staan bij mijn lichtgrijze betonlook muur en donkerbruine lederen bankstel! De Dex collectie oogt als  fluweel, waarmee je binnen een interieur vaak vele kanten op kan, maar in mijn geval sloot Dex perfect aan bij de stoere  look van mijn woonkamer. De donkerbruine lus, het label, de stof… In één woord geweldig! 

De perfecte match

Ik ga graag voor de perfecte match, dus ik ging bij Knit Factory verder op zoek wat hier mooi bij zou passen. Ik kwam uit op een kussen uit de Jack collectie, met een subtiel stikwerk, een stoere semi pocket en lederlook touwtje. Net zo’n stoere uitstraling, maar toch weer een heel ander soort kussen om het ‘spannend’ te houden. 

Tja, en dan begint het zoekwerk naar een plaid. Wat is dit een opgave bij Knit Factory zeg… Pfff, het ene na het andere plaid  is werkelijk schitterend! Na een flinke schifting om toch een keuze te kunnen maken, kwam ik uiteindelijk bij Lynn uit.

Sowieso vanwege het geweldige breiwerk en het patroon, maar vooral ook vanwege de teddystof aan de achterkant. In de eerste instantie dacht ik dat het een vrij dun laagje was, maar wat was ik blij verrast toen ik de doos ontving en het plaid uitpakte! 

Uiteraard heb ik ook de kussens uitgeprobeerd, want tja… Ik moet jullie toch kunnen vertellen hoe ze zitten. Nou, dat zít wel goed! De kussens zijn een goede opvulling in je rug door een dik binnenkussen. Dus, staat een product van Knit Factory hoog op je verlanglijstje? Doe jezelf een plezier en verwen jezelf. Ik garandeer je dat je hart een sprongetje zal maken bij het ontvangen van de producten en je er niet snel op uitgekeken zal  raken!

Volg Nathalie via haar Instagram

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste design kapstokken

Rondslingerende jassen, tassen, petten… noem het maar op. Het blijft zo vervelend!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *