De belangrijkste voordelen van een PVC vloer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Laatst heb ik jullie al mijn nieuwe vloer laten zien en toegelicht welke vloer ik heb gekozen, namelijk van Moduleo! Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een PVC vloer? Ik vertel je er meer over! 

Verschillende designs 

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer, wat ik maar al te goed begrijp. De uitstraling van een PVC vloer vind ik erg mooi! Wilde je eigenlijk gaan voor een betonnen gietvloer of tegels? Ook dan kun je kiezen voor een PVC vloer, want er zijn veel verschillende designs. Deze designs hebben een realistisch uiterlijk en je vindt altijd wel een kleur die voldoet aan jouw wensen. 

Vloerverwarming

In ons nieuwe huis hebben we vloerverwarming en daarvoor is een PVC vloer uitermate geschikt. In feite is het zelfs de perfecte combinatie! Dit komt omdat een PVC vloer de warmte perfect geleiden.

Onderhoudsvriendelijk

Wat ik persoonlijk ook fijn vind is dat een PVC vloer onderhoudsvriendelijk is. Het is niet gevoelig voor vocht, je kunt het gewoon dweilen en je hoeft geen speciale behandelingen uit te voeren. 

Geschikt voor elke ruimte

Een PVC vloer kun je in elke ruimte leggen. Vooral als je eenheid in jouw interieur wil is dit een groot voordeel. Het is dus geen probleem om een PVC vloer in je badkamer te leggen! 

Geluidsdemping

Je hoeft niet bang te zijn dat je buren speelgoed horen vallen op de grond of je hoort rondlopen in je huis, want een PVC vloer zorgt voor geluidsdemping. Ideaal, want op deze manier kun je zelf ook écht ontspannen en heb je geen overlast van je huisgenoten. 😉

LayRed® van Moduleo

Misschien heb je het al gelezen, maar mijn PVC vloer is de LayRed® van Moduleo. Het staat niet alleen prachtig, maar ik merkte vanaf de eerste dag dat een PVC vloer zó fijn is. Hiervoor hadden we een lichte laminaatvloer en daar zag je alles op en was soms wat lastiger schoon te maken. Deze vloer maak je met gemak schoon! Ook fijn: de LayRed® heeft een geïntegreerde ondervloer. Dit maakt dat het nog makkelijker is om de vloer te leggen. Het scheelt je veel tijd! 

Het biedt bovendien ook veel comfort: als je erop loopt voel je dat het zacht en warm onder je voeten is en je hoort geen gekraak als je eroverheen loopt. In onze woonkamer hebben wij ramen tot de grond en soms kun je daardoor temperatuurschommelingen ervaren. De LayRed® heeft hier gelukkig geen problemen mee. De vloer blijft in alle temperatuursomstandigheden stabiel! 

Een PVC vloer neemt vele voordelen met zich mee. Hopelijk heb ik je een beetje kunnen helpen bij het kiezen van de juiste soort vloer en je meer inzicht kunnen geven in de mogelijkheden van de LayRed® van Moduleo. Wil je hier meer informatie over lezen? Ik verwijs je graag door naar hun brochure. Hier lees je alles over de vloer en de mogelijkheden! 

Deze samenwerking is tot stand gekomen met Moduleo, via Home Comfort Press

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Bouw jouw badkamer om tot droombadkamer

Je badkamer verbouwen is altijd een hele uitdaging. Vaak weet je niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *