Bohemian breeze in jouw interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

De bohemian stijl zien we anno 2017 heel erg vaak voorbij komen. Iedereen heeft wel meerdere planten in huis, haalt inspiratie in huis vanuit andere landen en daarnaast durven we meer kleuren te gebruiken in een interieur! Toe aan wat inspiratie? Een Bohemian Breeze? Ik kwam het tegen bij COCO maison!

Bohemian Breeze

Bohemian Breeze, oftewel de bohemische stijl, staat voor bonte kleuren, een wereld karakter en vooral veel sfeer! Het is soms dus net even wat anders en heeft wat weg van een hippie stijl. Het is dé stijl voor wanneer je houdt van verschillende kleuren, texturen en patronen. Het leuke van deze stijl is dat je het persoonlijk kunt maken. Het hoeft namelijk niet gelijk all the way, maar kan ook op een subtiele manier worden verwerkt in een interieur.

CMA_Bohemian_breeze_banner_aan

Op bovenstaande foto zie je het goed terugkomen. De diverse kleuren, prints, materialen… Het zijn allemaal verschillende kleuren en vormen, maar het kan perfect gecombineerd worden. Mocht je niet

te veel Bohemian Breeze in je huis willen, Kies dan alleen voor enkele accenten. Misschien een opvallend vloerkleed of een mooie plantenhouder.

Heb je een grote eettafel? Combineer allerlei soorten vazen met elkaar in verschillende kleuren. Het resultaat? Ik vind het erg mooi! Het is vooral belangrijk om het gewoon te proberen én te durven.

HAB_Uitnodiging_HS_Spring-2017

Je kunt ook kiezen voor één soort kleur, bijvoorbeeld roze. Kies dan voor woonaccessoires in verschillende tinten roze, om er zo toch een opvallend geheel van te maken. Combineer de tinten roze bijvoorbeeld met een mooi, kleurrijk veldboeket. Het geeft een gezellige uitstraling door de mooie combinatie van kleuren!

HEN_CMA_AMB_35565ROZ_35566KOP_Sienna

Werelds karakter

Er worden steeds meer invloeden uit andere landen gehaald en toegepast in ons interieur. Ik begrijp dat maar al te goed. Vooral als je een bijzondere herinnering aan een land hebt, kan het ook veel voor jou betekenen om dit terug te laten zien in je interieur. Een werelds karakter doet me denken aan een stoer en robuust interieur. Mooie, diepe kleuren, waardoor veel sfeer ontstaat. Zoals hieronder in een aantal sierkussens.

HEN_CMA_AMB_35850BLW_37810ANT_kussens_Oegst

Met behulp van de juiste woonaccessoires kun je het wereldse karakter op jouw interieur toepassen. Op onderstaande foto zie je bijvoorbeeld Chinese vliegvissen gecombineerd met een witte vaas met een aantal bloemen en een stoere cactus in een stolp. Misschien heb je nog wel een mooi accessoire van je vakantie. Dan kun je dat ook er mooi bij plaatsen! Op deze manier creëer je een werelds karakter in jouw huis, mét een persoonlijke touch!

HEN_CMA_AMB_37594_vaas_Baek_37881_Fish_Kite_31672DEC_Ash

Heb jij een Bohemian Breeze in jouw interieur? Zo ja, op welke manier? Laat het me weten! Wil je meer inspiratie? Check dan de website van COCO maison. Daar vind je namelijk van alles. 🙂 Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met COCO maison. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Diary: Design District en trendlezing @ Zuiver

Zoals jullie al voorbij hebben zien komen, zijn Larah en ik naar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *