Bloemetjesbehang

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wie wordt hier nu niet vrolijk van? Een bloemetjesbehang? Het is echt niet meer iets van vroeger maar helemaal van nu. Bloemetjesbehang is er in vele soorten en maten. Kies voor je voor een hotel chique bloemetjes behang, vintage of modern? Ga je voor een gehele muur of kies je voor een accent met bloemetjesbehang? Er is zoveel keus dat er eigenlijk altijd wel een bloemetjesbehang bij elk interieur past.

En hoe dan ook, je wordt er gewoon vrolijk van :).

Dit behang geeft een vintage look en feel. Het is een combinatie van grote bloemen waarmee je een statement maakt in combinatie met fotobehang van beton. Stoer maar heel erg romantisch tegelijk. Je ziet dat dit zowel in een slaapkamer van Noord & Zoet heel goed past als in de woonkamer van Andrea Groot.

Behang kan ook in deze lijsten worden gedaan. Je maakt er een prachtig statement mee en door te kiezen voor behang in hetzelfde kleurenpalet oogt het toch heel erg rustig. Dit behang komt uit de woonkamer van de behangkoningin van Instagram Manon.

Dit behang  van Casa mi Su heeft dat ook maar dan voor de gehele muur. Door het glansje ook weer heel erg chique. Geeft de kamer direct allure ! En doordat het kleurenpalet weer volledig is afgestemd met elkaar geeft het rust en balans in deze ruimte.

Of een prachtige bloemetjesbehang  van Andrea Groot in de keuken. Gewaagd maar door de juiste accessoires en combinaties te kiezen, oogt het helemaal in balans.

Maar je hoeft niet altijd voor nieuw behang te gaan. Wil echt vintage en retro bloemetjesbehang dan zijn dit ook hele mooie opties. Geen grote oplages dus je hebt echt iets unieks in huis hangen. Ook hier kun je een mooi statement mee maken. Helemaal terug van weggeweest. Dit behang is van Swiet .

Ben je geïnspireerd en wil je ook een prachtige bloemetjesbehang in jouw interieur. Doen! Je krijgt er geen spijt van.

Liefs Irene (www.noordenzoet.nl)

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe werkt een infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming… Misschien ben je er al bekend mee, misschien ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *