Alle mogelijkheden van afvoerloze haarden

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ken je dat gevoel? Je komt na een lange dag thuis en bent helemaal klaar om een avondje te relaxen. Een goed boek, leuke Netflix serie of alleen even genieten van muziek. Het is zo belangrijk om jezelf te ontspannen en dit kun je optimaal doen door jouw omgeving comfortabel te maken. Dit doe je door onder andere een fijne bank, fauteuil en accessoires, maar ook een haard maakt het helemaal af in huis. In deze blog lees je daarom alles over alle mogelijkheden van afvoerloze haarden. Let’s start!

  

Maak je huis gezellig

Stap één is het gezellig maken van jouw interieur. Het belangrijkste is dat jij je er helemaal thuis voelt. Haal gezellige kleuren in huis – kies voor warme tinten zoals okergeel, donkergroen of een roestkleur. Combineer dit met genoeg knusse accessoires erbij. Denk aan kussens op de bank, kaarsen en natuurlijk niet te vergeten: een vloerkleed. 

 

Afvoerloze haarden

Al snel was ik enthousiast over haarden, maar al helemaal over de afvoerloze haarden. Het is namelijk altijd maar de vraag of een haard kan in je huis in verband met de afvoer. Soms een heel gedoe… maar nu niet meer! Ik kwam online namelijk terecht bij Haardcenter.nl en zag daar enorm veel alternatieven voor als je ook zit met een afvoer. Dit zijn bio-ethanol haarden en electrische haarden. Hierdoor kun je het in elke ruimte in huis plaatsen! Je hoeft geen rekening te houden met rookkanalen, zo handig.

Er zijn dus heel wat opties, maar wat is handig voor in jouw huis? Hieronder vertel ik je meer over elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Ik leg je uit wat het inhoudt en wat de verschillen zijn. 

Elektrische haard

Allereerst de elektrische haard. Dit is bedoelt voor in een open ruimte. We zien nu veel elektrische inbouwhaarden in een muur bijvoorbeeld! Denk hierbij aan een sfeerhaard in een cinewall. Op die manier kun je heerlijk televisie kijken met de haard eronder, waardoor je enorm veel sfeer hebt in de woonkamer. Er zijn veel voordelen van een elektrische haard, maar het grootste voordeel is toch wel dat je geen rommel hebt, zoals je bij een andere haard vaak wel hebt. Ideaal, je verspilt geen tijd aan schoonmaken.

Bio-ethanol haard

Een andere mooie haard is de bio-ethanol haard. Deze is vrijstaand en kan ook worden opgehangen! Zo uniek om in jouw interieur te hebben. Het fijne aan deze haarden is dat deze ook voor buiten zijn gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor deze haard. Bio-ethanol haarden branden in tegenstelling tot de elektrische haarden met echt vuur en stoten geen giftige dampen uit. Ook komt er geen roet vrij en is er geen afvoerkanaal nodig. Ik zie alleen maar voordelen ;-). Zie jij deze haard al in jouw huis?

Wat staat het beste in jouw huis? Een elektrische haard of een bio-ethanol haard? Op de site van Haardcenter.nl zie je nog veel meer inspiratie en foto’s. Neem daarom zeker even een kijkje! Succes. 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Upcycle je oude bijzettafel

Wij vinden het altijd superleuk om zelf aan de slag te gaan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *