Landelijke stijl in de slaapkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

De landelijke stijl is erg gewild voor mensen die rust en gezelligheid willen. De stijl geeft het gevoel van thuiskomen. We hebben voor jullie al een paar stijlen uitgelicht voor in de slaapkamer. Ben je benieuwd hoe je een landelijke stijl in je slaapkamer kunt combineren? Ik laat het je weten!

Landelijke stijl

Waarschijnlijk heb je al snel een beeld wanneer je aan een landelijke stijl denkt: natuurlijke materialen, aardste kleurtinten, sfeer… De landelijke stijl zorgt voor gezelligheid en een natuurlijke uitstraling. Door veel houttinten maak je een mooie combinatie met de landelijke stijl. Daarnaast zijn er ook veel kleuren te combineren. Bijvoorbeeld wit met goud! Daar vertel ik je zo meer over.

Accessoires

Om een landelijke stijl te creëren raad ik je aan om veel houttinten te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een houten vloer, accessoires met een houten detail. Voor meubels is een mooi Frans nachttafeltje of een witgelakte klassieke linnenkast perfect om de landelijke sfeer te creëren. Ze zijn namelijk romantisch van uitstraling. Zoals ik bij Hml Bedding zag kan je een brocant nachtkastje perfect combineren!

Niet alleen het nachtkastje maar ook de leuke bloemen in verschillende kleuren vazen geven een landelijke stijl. Love it!

Kleuren combineren

Door kleuren te combineren in je slaapkamer krijg je al gauw de stijl die je wilt hebben. Ik vind zelf pastel en naturel kleuren de beste optie voor een landelijke stijl! Naturel kleuren zorgen voor een natuurlijke sfeer die het landelijke in je kamer naar voren brengt.

 

Drie tips voor een landelijke slaapkamer

Vaak vinden mensen het lastig om een bepaalde stijl te creëren in de slaapkamer. Wil je een landelijke stijl? Ik geef je drie tips!

Tip 1: Natuurlijke materialen

Door te kiezen voor natuurlijke materialen in de slaapkamer, ontstaat er een rustige sfeer. Natuurlijke materialen past erg goed bij de landelijke stijl!

Tip 2: Rustige kleuren

Te felle kleuren zorgen vaak voor een wat drukke omgeving. Ga daarom voor rustige kleuren en dan vooral waarbij jij je op gemak voelt! Wil je een bepaalde kleur toevoegen? Dat kan! Doe dit dan op een subtiele manier. 😉

Tip 3: Brocante meubels

Brocante meubels zijn kenmerkend aan de landelijke. Ze creëren een gezellige en knusse sfeer.

Naast deze drie tips is het natuurlijk ook belangrijk om een goede boxspring te hebben. Niet alleen voor een optimaal slaapcomfort maar ook voor de uitstraling. De Forte 4000 boxspring van Hml Bedding past perfect bij een landelijke stijl. Nieuwsgierig waarom? Check de website van Hml Bedding voor meer informatie en goed advies!

Zie jij jezelf al helemaal slapen in een landelijke slaapkamer? Laat het mij weten! Liefs, Eva

 Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Hml Bedding. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ga jij bewust om met water?

We hebben allemaal dagelijks met water te maken. Je eigen lichaam bestaat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *