Trend: Water & Design

Inspiratie tijd: 2 minuten

Blauw in huis: we love it! We zien de kleur blauw steeds vaker voorbij komen: als kleur op de muur, in woonaccessoires, posters en ga zo maar door. Flexa heeft niets voor niets Denim Dift gekozen tot dé kleur van 2017. Ik kwam bij Goossens wonen & slapen een bijpassende trend tegen: Water & Design. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? 😉

Water & Design

De mooie diepe kleur van Denim Drift zie je ook terug in de woontrend Water & Design van Goossens Wonen & slapen. Het geeft me eigenlijk wel een zomers gevoel! Super leuk om de zomer meer in huis te halen met deze trend. Je kunt de blauwe kleur daarnaast ook erg goed combineren met allerlei woonstijlen. Hou je van Scandinavisch? Hou het dan rustig. En, als je van een stoere uitstraling houdt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cognac leren bank.  

header-water-design

Pick blue!

Kies ook een keer voor een mooie, vernieuwende kleur en ga bijvoorbeeld voor Denim Drift. Je hoeft het zeker niet te bont te maken, want als je het combineert met lichte meubels zorg je voor een mooi geheel! Bovenstaande foto laat dit goed zien: de blauwe kleur op de muur en daarbij een lichte bank. De perfecte combinatie! Een paar leuke bijzettafels erbij en je hebt een mooie setting.

8160605-05

Daarnaast vind ik het ook echt een aanrader om deze trend in de slaapkamer door te voeren. Het lijkt me heerlijk om zo’n omgeving wakker te worden. Een oase van rust… Zoals je ziet kun je het uitstekend combineren met kussens, een leuke stoel en daarbij een rustige kleur voor het bed en nachtkastje.

sfeer-1

Natuurlijke vormen

Om deze trend helemaal goed af te sluiten is van belang nog meer rust te creëren door het gebruik van de juiste vormen. Hierdoor zorg je voor een complete setting; met een prachtige uitstraling.

sfeer-ella_2

Heb jij de blauwe kleur al in huis? Spreekt de Water & Design trend jou aan? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

NAZOMEREN

NAZOMEREN De afgelopen dagen mogen we niet klagen, het zonnetje schijnt fijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *