Stoere banken bij Goossens wonen & slapen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you! Vandaag wil ik je meenemen in mijn zoektocht naar stoere banken. Veel mensen om me heen zijn verhuisd of zitten momenteel in een verhuizing en zijn daarom op zoek naar onder andere een nieuwe bank. Ik vind het dan altijd erg leuk om mee te kijken op Pinterest, Instagram en bij woonwinkels of webshops om zo inspiratie op te doen. Een van de vestigingen van Goossens wonen & slapen zit bij mij om de hoek en daar kwam ik leuke inspiratie tegen!

Stoere banken

Ik zie steeds vaker voorbij komen dat mensen voor een stoer interieur gaan. Denk bijvoorbeeld aan een industriële stijl, het gebruik van materialen zoals (robuust) hout, leer, staal, enzovoort. Toch blijft de keuze voor een bank erg persoonlijk en dat is ook logisch. Het een spreekt je meer aan, dan iets anders. Misschien zit je zelf ook in een (verhuis)situatie en zoek je een nieuwe bank… Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen! 🙂

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.54.47

Lazare

Een voorbeeld van een stoere bank is de Lazare bank. Deze bank heeft een mooie kleur en je kunt het goed combineren met bijvoorbeeld verschillende kussens. Als je van een donker interieur houdt, kies je waarschijnlijk sneller voor donkere kussens. Maar je kunt ook een licht kussen kiezen met bijvoorbeeld een leuke grafische print.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.31.04

Om de look helemaal compleet te maken, kun je ook kiezen voor een hocker bij deze bank (zie bovenstaande foto).

Massimo

De cognac kleur: we love it! De Massimo is hier een mooi voorbeeld van. Het brengt veel sfeer en het past bij veel interieur inrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan Scandinavisch, industrieel of eclectisch interieur. Of wat dacht je van een interieur, waarbij is gekozen voor een neutrale look and feel? Het valt natuurlijk wel op, dus die afweging moet je zelf maken.  

De Nuance is trouwens ook een mooi voorbeeld van een cognac kleur bank.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.39.12

Mountain Alp

Deze lederen bank vind ik ook zeker een aanrader. De robuuste uitstraling spreekt me erg aan. De bank is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk cognac en donkerbruin.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.52.06

Stoere banken… veel keuze! Heb jij een voorkeur voor een bank?

Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Van vaas tot stoel

Als ik tijd heb, loop ik graag even, bij ons in het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *