Meubels in de woonkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Iedereen heeft een andere smaak qua meubels. De een houd meer van rust in zijn woonkamer en de ander meer van kleur! Bij Goossens wonen & slapen kwam ik een paar leuke meubels tegen en in verschillende stijlen, voor ieder wat! Dus lees vooral mee met deze blog en kijk of er ook wat voor jou tussen zit!

Bank combineren met kleur

Deze olijfgroene bank zou je eigenlijk met van alles kunnen combineren. Zoals je ziet je ziet op het plaatje hieronder kan hij er goed gecombineerd worden met kleur en bruintinten. Als je van meer rust in je woonkamer houd dan kan je deze bank heel goed combineren met wit en beigetinten, dan heb je toch een beetje kleur in je woonkamer maar hou je de rust.

 

Combineren met de juiste accessoires

Deze tafels zijn eigenlijk perfect voor elke woonkamer! Je kan ze met alles combineren en de stijl maken die jij in je woonkamer wilt hebben. Wil je veel kleur in je woonkamer hebben en hou je van veel accessoires dan kan je dat creëren door veel kleurrijke accessoires op de tafeltjes te zetten. Hou je meer van rust en lichte kleuren dan kan je voor een paar kaarsjes gaan, een klein plantje in een licht potje of juist helemaal niks!

woonaccessoires

In de woonkamer hierboven is het super leuk om een stoere lamp neer te zetten! Het zou een stoere staande lamp kunnen zijn zoals je hierboven ziet of een stoer wandlamp. Verlichting maakt sfeer en sfeer is belangrijk in een woonkamer. In deze woonkamer is veel gewerkt met accessoires, aan de wand zie je een heel groot wandkleed hangen. Zo’n wandkleed kan je woonkamer wat drukker maken, Als je daar niet van houd kan je ook kiezen voor een kleiner formaat of een mooi rustig schilderij! Ook zie je veel potjes en plantjes staan, als je daar niet zo van houd zou je dat kunnen vervangen voor mooie kaarsjes, beeldjes of andere leuke accessoires. Zo kun je met accessoires je woonkamer helemaal maken en de sfeer creëren die jij wilt hebben!

Wat spreekt jou aan in deze woonkamer? Hou je meer van rust of drukte in je woonkamer? Ik ben benieuwd! 

Liefs Isabel 

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen . Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het voorjaar in huis!

Eindelijk! Het is weer langer licht, de zon laat zich weer wat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *