Kasten bij Goossens wonen en slapen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Kasten heb je natuurlijk altijd nodig in je huis. Het is handig om al je spullen in op te bergen maar kasten zijn ook staan ook erg mooi in je huis. Bij Goossens wonen en slapen kwam ik de mooiste en handigste opbergkasten tegen! 

Welke kasten zijn er eigenlijk?

Er zijn zoveel verschillende kasten. Ik vind het soms echt lastig om een keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken naar de ruimte waar je een kast voor zoekt. En, natuurlijk ook: wil je wat opbergen of is het meer voor jouw favoriete woonaccessoires? Allemaal dingen waar je op moet letten en mee moet nemen in je besluit. Ik zou een kast kiezen waar je echt nog lang plezier van hebt. Misschien zet je de kast in eerste instantie in de woonkamer en gebruik je het daarna in de slaapkamer.

Opvallende opbergkast

Toen ik deze opbergkast tegen kwam werd ik spontaan verliefd! Het is een opbergkast die totaal niet lomp en groot is. Maar toch als je deze kast in een kamer ziet staan valt je oog er meteen op dus een echte eyecatcher! De kast past perfect in een stoer, industrieel interieur. Dit komt vooral door het robuuste hout in combinatie met het zwart.

Houten kast

Dit is een typische opbergkast die perfect past in een Scandinavisch interieur. Ook bij een landelijk interieur zou de kast goed staan, vanwege het hout. Het is een grote kast, dus je hebt er wel de nodige ruimte voor nodig! 😉  Maar kijk hoe mooi hij staat! Het leuke aan deze kast vind ik dat een deel open is. Je kan er leuke decoraties inzetten of zoals op de foto glazen.

Open kast

Zoals ik net al zei zijn er ook kasten die je eigenlijk vooral gebruikt om je woonaccessoires in te zetten. In deze kast hebben jouw woonaccessoires echt centrale plek in jouw huis. Deze open kast is denk ik een van mijn favorieten. Super leuk voor als je je kamer nog iets te leeg vindt. Je kunt de kast leuk decoreren. Zelf zou ik er verschillende woonaccessoires in zetten, waaronder sowieso een leuk lampje. Dit haalt de kast namelijk helemaal op.

Dressoir

In veel huizen zie je eigenlijk ook wel een dressoir. Een lage kast die in de woonkamer staat of gebruikt wordt als tv-meubel. Als je van design houdt, dan vind ik onderstaande kast zeker een aanrader. Door de witte kleur en het strakke ontwerp vind ik het namelijk echt ogen als design! Vind je niet?

Een kast is dus echt wel een musthave! Welke kast is jouw favoriet en van welke stijl hou jij het meest? Liefs, Isabel.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duurzaam genieten van je wijn met Vacu Vin

Ik kan ontzettend genieten van een lekker wijntje, maar de fles gaat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *