Je huis herfstproof maken

Inspiratie tijd: 3 minuten

De herfst is er weer! Dat betekent: kou, regen en korte dagen… Maar het betekent dat het tijd is om je huis herfstproef maken. En, eigenlijk is stiekem toch wel heel leuk. Vind je niet? Tijd voor kaarsjes en gezelligheid!  Ben je benieuwd hoe je de herfst in huis haalt? Ik geef een aantal tips om je huis herfstproof te maken met de spullen van Goossens wonen & slapen!

Het is buiten koud en grauw. Tijd om dus het knusse gevoel naar binnen te halen! Wil jij de herfstsfeer in je interieur creëren? Met deze tips die ik je ga geven kom je er wel!

Tip 1: Warme tinten

Warme tinten helpen bij het creëren van een echte herfstsfeer. Okergeel, donkerrood, legergroen en bruintinten zijn echte warme tinten. Bij Goossens wonen & slapen kwam ik deze okergele bank tegen die je hieronder ziet. Met zo’n bank is je huis zo herfstproef! Niet alleen zorgt het voor de herfstlook, het


Ook deze groene bank past perfect bij een herfstlook! Het werkt ook als een echte eyecatcher. Love it!

Tip 2: Accessoires zijn een must

Naast warme tinten zijn accessoires ook echt een must. Je creëert al gauw een herfstlook door gebruik te maken van de juiste accessoires en de juiste materialen. Je kunt denken aan bijvoorbeeld zachte kussens, vloerkleden van warme tinten of gebreide plaids. Dit vind ik een hele mooie plaid die je hieronder ziet! Door het te gaan combineren met andere accessoires maak je de herfstsfeer helemaal compleet.

Tip 3: Verlichting

Verlichting helpt al snel met het creëren van een herfstsfeer. Het zorgt voor dat knusse in je woning. Je kunt hierbij denken aan tafellampen, maar ook verlichting op een wand- of bijzettafel creëren een knusse sfeer. Deze vloerlamp vind ik zo leuk! Het heeft meerdere lichtpunten en meer sfeerlicht zorgt voor extra sfeer. Perfect voor de herfstlook dus!

Goossens wonen & slapen

Op het gebied van interieur is het altijd fijn om wat inspiratie op te doen! Op een gegeven moment heb je nou eenmaal geen inspiratie meer en is alles in elke winkel hetzelfde. En dan is het altijd fijn dat je wat inspiratie op kunt doen bij iemand anders, wat je nog niet eerder hebt gezien!

Op de site van Goossens wonen & slapen vindt je veel meer leuke en mooie producten en meubels om nieuwe inspiratie op te doen voor in huis. Ik zou zeggen neem even een kijkje op hun website. Check it out!

Heb jij al zin om je huis herfstproef te maken? Ik ben benieuwd. Liefs, Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: kids room

Een nieuwe woensdag en daarom ook een nieuwe Inspiration Wednesday.  Een kinderkamer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *