Hout in huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik denk dat iedereen wel iets van hout in huis heeft. Of het nou een tafel of een kast is… Misschien ben je toe aan nieuwe meubels, maar weet je niet zo goed wat? Daarom tijd voor nieuwe inspiratie! Inspiratie voor allerlei houten meubels! Ik laat het je zien. 

Eettafels

Wanneer je houten meubels wilt of hebt, dan is er een grote kans dat je een houten eettafel hebt. Zo kwam ik deze eettafel van teak tegen. De eettafel is gemaakt van gerecycled teakhout. Wat ik zo mooi vind aan deze tafel is dat het een robuuste uitstraling heeft.

Hou je meer van een strakke, moderne tafel? Dan is deze misschien wel iets voor jou! De poten zijn strak en zwart gelakt. Hierdoor krijgt de tafel een strakke look.

Kasten

Er zijn zoveel kasten: verschillende kleuren, formaten en stijlen. Het is natuurlijk ook afhankelijk van wat voor een kast je nodig hebt. Op bovenstaande foto zie je de kast eigenlijk ook al, maar deze kast vind ik echt prachtig! Het brengt gelijk veel sfeer.

Schermafbeelding 2017-08-07 om 16.05.06

Daarnaast is er ook een ruime keuze in andere kasten, zoals dressoirs. Heb je liever een strak dressoir? Wat vind je dan van dit dressoir? Een mooie combinatie van hout en wit.

Bijzettafels

But there is more! Bijzettafels bijvoorbeeld. Hieronder wat inspiratie!

Links: Wavy
Rechts: Slice

Of een set van drie!

Wat is jouw favoriete houten product? Ik ben benieuwd! Let me know! 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Do’s en don’ts bij een industriële stijl

Industrieel design zie je nog steeds erg veel. Maar zoals elke stijl...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *