Het combineren van oude en nieuwe spullen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi allemaal! Het einde van het jaar is in zicht. Dus een nieuw fris jaar komt eraan! Voor veel mensen ook een reden om je interieur een beetje om te gooien. Maar hoe combineer je nou eigenlijk een nieuw meubelstuk met een van je oude meubelstukken? Dat ga ik je vandaag vertellen! 

Niet alles hoeft nieuw!

Als je net even een andere look of verandering wilt in je huis denken mensen vaak dat je je hele interieur moet omgooien. Maar dat is helemaal niet nodig! Je kan bijvoorbeeld één nieuw meubelstuk kopen en die combineren met je oude meubels. Ook zie je vaak dat mensen dan echt gaan zoeken naar een meubelstuk die lijken op hun oude meubels, zodat het erbij past. Maar ook dat is niet nodig! Het is super leuk om een moderne fauteuil met een vintage bijzettafel te matchen en zo verder! Mix en match is het leukste en ook erg creatief om te doen!

Woonkamer

Bij Goossens wonen en slapen kwam ik hele mooie meubels tegen die je goed kan combineren! Deze bank bijvoorbeeld zou ook super leuk staan in een setting met veel licht en witte dingen. In een hele moderne setting dus. Maar dat kan je gemakkelijk en snel doen. Haal het wandkleed weg en verf de muur wit en ook dan heb je al een heel ander gezicht, zonder een hele grote verandering of veel kosten! Wat ook leuk is om een oud vintage vloerkleed toe te voegen. Ook dan hoef je alleen een vloerkleed te kopen maar toch een heel ander gezicht!

Slaapkamer

De slaapkamer op de onderstaande foto is erg licht en dat bed ziet er natuurlijk heerlijk uit! Ik vind dat hij erg veel rust uit straalt en dat is fijn op een slaapkamer! Persoonlijk hou ik erg van lichte kleuren en meubels. Maar het kan af en toe dat je gewoon ff toe bent aan iets meer kleur! Dat kan je gemakkelijk op meerdere manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan een donker vloerkleed met kleuraccenten of een licht vloerkleed met kleur erin. Wat ook erg leuk is om een gekleurde poef neer te zetten! Wat natuurlijk het aller makkelijkst is, zijn nieuwe dekbedovertrekken en kussen hoezen! Erg gemakkelijk: het kost niet veel, maar toch even een nieuwe look voor het nieuwe jaar in je slaapkamer.

Heb jij al veranderplannen voor het nieuwe jaar of ben je helemaal gelukkig hoe je huisje er nu uitziet? Ik ben benieuwd! Nu eerst maar eens de kerstdagen!! Liefs, Isabel 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen en slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Design eettafels: onze favorieten op een rij (mét leuke actie)

Toe aan weer nieuwe inspiratie? Wil je jouw interieur een boost geven?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *