Eettafels bij Goossens wonen & slapen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik vind het heerlijk om lekker lang te tafelen met vrienden en/of familie. Eerst met z’n alle lekker eten en daarna nog gezellig kletsen en borrelen. Daar heb je natuurlijk wel een fijne tafel en eetkamerstoelen voor nodig. Doordat ik nu zelf bezig ben met het kiezen van meubels vond ik het tijd om wat inspiratie op te zoeken wat betreft eettafels. Wat zijn de trends? En waar kies je voor? 

Trends

Een grote trend op het gebied van eettafels is dat er steeds vaker gekozen wordt voor een ronde tafel. In de kleinere huizen komt dit ook beter tot z’n recht. Het neemt namelijk minder ruimte in beslag. Kortom: je maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Een andere trend die we veel zien is dat men kiest voor robuust, stoer hout met een zwart stalen onderstel. Persoonlijk blijft dit ook één van mijn favoriete soort eettafels. Hou je niet echt van hout in je huis? Dan kun je ook kiezen voor een hele witte tafel bijvoorbeeld. Hiermee behoud je ook de ruimte van de kamer.

Eettafels bij Goossens wonen & slapen

Om jullie meer te laten zien van de mogelijkheden van eettafels wil ik verschillende soorten aan jullie laten zien.

1. Houston

Deze tafel, Houston, is een stoere en robuuste houten eettafel. De tafel heeft dikke poten, waardoor deze robuustheid sterk naar voren komt. Het tafelblad heeft een grove houtstructuur, met daarin een aantal kenmerkende bouten. I love it.

2. Bole

Bole is een prachtige eettafel vind ik zelf, met een mooie combinatie van tafelblad en onderstel. De tafel heeft een wat lichtere uitstraling dan de tafel hiervoor, maar heeft alsnog een stoer karakter.

3. Heritage

Het wordt er niet bepaald makkelijker op om een eettafel te kiezen. Deze stoere tafel vind ik ook erg mooi! De tafel is net wat donkerder dan de tafel hierboven. Maar wel erg gaaf!

Goossens3

4. Orleans

Van alle uitgelichte tafels vind ik dat deze tafel de meest unieke uitstraling heeft. Dit komt voornamelijk door het onderstel. Vind je het onderstel toch niet iets voor jou? Dat is geen probleem, want bij Goossens wonen & slapen kun je zelf je onderstel kiezen. Ideaal!

Welk model vind jij het mooist? Ik ben benieuwd welke eettafel jij zou kiezen! Liefs, Mariëlle. 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Furnlovers Hometours: stoer wonen (@odyvet)

Hoi allemaal! Een nieuwe binnenkijker staat online. Ben je benieuwd bij wie?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *