Beach look in de slaapkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ready for summer! Ben jij al klaar voor de zomer of wil je toch nog wat zomerse aspecten toevoegen aan je huis? Waarom niet in de slaapkamer? Je kunt bijvoorbeeld een leuk dekbedovertrek gebruiken en leuke woonaccessoires om zo een zomerse uitstraling te krijgen.

Summer time

Ik ben er gek op: de zomer! Ik vind het dan ook extra leuk om dit terug te laten zien in een interieur. Het is weer tijd voor leuke plantjes, bloemen, vrolijke kleuren en mooie prints. Uiteraard kun je dit ook in je slaapkamer toepassen. Toch wel zo heerlijk als je op staat in een zomers paradijs(je). Het is bijvoorbeeld ook erg leuk om de muur een leuke, vrolijke kleur te geven. Ook al wil je het niet voor altijd zo houden… Je hebt het zo weer veranderd naar een andere kleur.

Woonaccessoires

Om een beach look te geven aan je slaapkamer kun je kiezen voor vrolijke woonaccessoires: kussens, een vloerkleed of misschien zelf een poef. Dit zijn spullen die je ook gemakkelijk weer veranderd.

Dekbedden

Zoals ik al vertelde geven dekbedovertrekken een leuke uitstraling. Ik zal je een aantal mooie dekbedovertrekken laten zien!

Dit onderstaande dekbedovertrek, Beach House, laat het direct zien: een echte zomer-uitstraling!

Wil je het dekbedovertrek liever rustig houden? Kies er dan voor om de wand achter je bed een strandgevoel te geven. Hieronder zie je het perfecte voorbeeld:

Een dekbedovertrek om bij weg te dromen? Hoe leuk is dit dekbedovertrek met veren… ? Love it.

Je hoeft zeker niet altijd te gaan voor een dekbedovertrek met een print. Je kunt ook kiezen voor een wit dekbedovertrek, waarbij je kiest voor meer woonaccessoires. Bijvoorbeeld meer sierkussens!

Voor welk dekbedovertrek zou jij gaan? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Sterk Online bij Nordik Living Style Event

Op 26 en 27 november is het zo ver: Nordik Living Style...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *