Verhuizing deel 6: Industriële vitrinekast

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Ik heb ontzettend veel complimenten en vragen gekregen over onze witte vitrinekast, dus vandaar dat ik er in deze blog meer over wil vertellen (en ik ben er zelf gewoon ook super blij mee dat ik ‘m graag laat zien ;-)). Het is een stoere, industriële vitrinekast, waar wij onze glazen en borden in hebben geplaatst. Lees je mee?

Doordat we de bovenkastjes van onze keuken eruit hebben gehaald, hadden we ruimte nodig voor onze glazen, borden en dergelijke. In een adviesgesprek met Ilse van InteriorTwin kregen we de tip om eens naar deze kast te kijken. We waren gelijk helemaal verliefd! Het is zo’n mooie kast! Love it.

Gigameubel6

Onze kast

Wij hebben gekozen voor de witte kleur, omdat dit het beste vonden passen in ons interieur. Maar je kunt ook kiezen voor de zwarte variant. Dat staat trouwens ook heel erg stoer! De gehele vitrinekast is van metaal en er is glas bij de drie zichtbare planken. Onderaan zit ook nog wat opbergruimte wat je niet kunt zien (ideaal!). Dan kun je ook nog spullen opbergen die je niet in het zicht wilt hebben.

Gigameubel8

Ik vind het ook super leuk dat de deurgrepen niet helemaal gelijk zitten. Dit geeft een wat speels effect.

Gigameubel3

Genoeg opbergruimte!

Er is echt genoeg opbergruimte voor onze spullen! We konden alles kwijt, waar ik erg blij mee ben.

Gigameubel4

Gigameubel5

Giga Meubel

Nu ben je waarschijnlijk ook erg benieuwd waar deze kast vandaan komt… De kast is van Giga Meubel en het is eenvoudig te bestellen via de webshop. Je kunt de kast ook bezichtigen in Soest. Extra leuk ook: de kast is nu afgeprijsd naar €599,- (was €998,-). Ik kreeg trouwens ook de vraag over de levering. Dat ging echt super en ben er dan ook zeer tevreden over. Zeker een aanrader! 😉

Gigameubel1

Wat vind jij van onze witte vitrinekast? Ik ben benieuwd! Zeker een aanrader om even een kijkje te nemen bij Giga Meubel, want er zijn nog veel meer kasten en andere meubels. Liefs, Mariëlle.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Drie originele DIY-ideeën met canvas

Zoek je nog iets decoratiefs voor die ene kale muur in je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *