Zomerse tafel dekken

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yes! Het is zomer. Een van mijn favoriete seizoenen. Het liefst eet ik dan elke dag buiten. En nu met deze tuinkamer, kan dat ook nog eens. Zelfs op regenachtige dagen kun je een heerlijk zomers tafelen.

Hoe style je zo’n zomerse tafel ? Hoe maak je het gezellig zodat je tot in de laatste uurtjes heerlijk buiten blijft tafelen?

Kleur!

Bij zomer denk je aan gezellige kleurtjes. Begin daarmee. Een mooie loper of tafelkleed in een opvallende kleur of misschien met een printje maakt het al gauw zomers. Vul deze tafel aan met zoveel mogelijk kleuren binnen dat palet en je krijgt al een echt gezellig gevoel aan tafel.

Slingers!

Bij mij hangen de slingers bijna het hele jaar door, is het niet buiten, dan wel binnen. Door een simpele tak in beton te gieten heb je altijd een stok of paal in de buurt waaraan je de slingers boven de tafel kunt hangen. En kijk nou zelf, een instant zomerfeestje gevoel.

Salades!

Hoe leuk is het om te spelen met eten in dezelfde kleurtjes als de tafelsetting. Je maakt dan gelijk indruk op de gasten. Zelf ben ik helemaal dol op de eetbare bloemen. Je kunt dan alvast een voorproefje op het bord maken zodat je hier mee helemaal de show steelt.

Kaarsen!

Tot in de late uurtjes eten of borrelen aan tafel betekent gezellige lichtjes en kaarsjes. Hoe meer, hoe beter. Houdt je minder van kaarsen? Haal dan de kerstverlichting weer tevoorschijn en drapeer deze op tafel tussen de schalen. En je hebt gelijk een gezellige sfeer te pakken.

Wil je nog meer tips voor de styling van jouw zomerse tafel, neem dan eens een kijkje op mijn andere blogs of stuur een berichtje naar info@noordenzoet.nl

Een hele fijne zomer toegewenst met lange zomeravonden!

Liefs Irene (www.noordenzoet.nl)

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stoere meubels van Jolipa

In de blog van vandaag laat ik jullie kennismaken met het merk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *