Welkom in het leven van Marlous – WoonMetLef

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is kwart voor zeven ’s ochtends als de wekker gaat. Ik sleep mijn drieëndertig jarig, net iets te zware lichaam uit bed en maak de kinderen wakker. Help kleren kiezen en zorg voor de nodige inhoud van hun broodtrommels. Na het handen wassen, tandenpoetsen, haren kammen ritueel, in onze veel te kleine badkamer voor 5 (waar ik jullie later graag meer over vertel!), stapt iedereen de auto in. We vertrekken van ons prachtige jaren-dertig, in blauw en wit geschilderde, vrijstaande, nog vers aangebouwde droompaleis!

IMG_3465

Na de hectiek van deze ochtend en nadat mij  oudste twee kinderen, Tobias en Femme, op school, zitten, sla ik de deur dicht en zucht…. In deze aangename stilte rijd ik naar mijn eerste opdracht; ’t Harde! Misschien ken je het  helemaal niet, maar de weg erheen vanuit Apeldoorn is heerlijk. Je rijdt dwars door de Veluwe die helaas niet meer gehuld is in de winterse deken. Ik ben namelijk dol op kerst en de winter! Zodra ik mijn winterjas aan mag en ik mijn 6(!) dozen kerstdecoratie van de zolder haal ben ik op mijn gelukkigst.

2017-01-15 15.51.09-1

Het feit dat er nog een drie jarig jongetje naast me zit en bij elk voertuig roept: ‘Ik hou van vrachtwagens, wat is het gezellig hè mam’, drukt de pret zeker niet. Seth is ondertussen wel gewend dat ik veel in de auto zit en “Naar een meneer ga om een kastje op te halen”, of “Naar een mevrouw met 4 stoelen”. Ik ben dankbaar met een zoon die het heerlijk vind om in de auto te zitten en mee op avontuur te gaan. In ’t Harde ben ik verbaasd over de prachtige staat van mijn net veroverde jaren vijftig commode! De liefde voor vintage spullen groeit nog elke dag….

2017-01-23 11.12.55

Thuis aangekomen begin ik meteen met de styling en maak zoveel mogelijk foto’s om dit mooie exemplaar goed in beeld te brengen en te verkopen. Ik ben nog lang niet professioneel en sta nog aan het begin, maar mijn passie voor wonen maakt dat ik daar graag over wil vertellen! Ik ben op dit moment bezig met het opzetten van een eigen  webshop, heb een eigen winkeltje achter mijn woning en pimp retro caravans. Ik beleef elke dag weer mooie momenten met klanten en maak rondes door Nederland voor het ophalen van gave meubels. Kortom; Welkom in mijn leven!

2016-11-12 14.05.28

 

 

2017-01-08 16.07.08-2

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Klassieke stijl in de slaapkamer

We hebben jullie al een aantal stijlen voor in de slaapkamer uitgelicht....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *