Washi tape in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoe leuk is het om eigen creaties op je muur te maken?! Ik heb washi tape ontdekt en kan nu al niet meer zonder! Omdat ik zelf nogal snel uitgekeken ben op dingen en houd van vernieuwing aan m’n muur, is washi tape het perfecte hulpmiddeltje om je muur op te vrolijken! Ben je erop uitgekeken? Geen probleem, je trekt de tape zo weer van je muur af zonder blijvende beschadigingen achter te laten! IK BEN VERLIEFD!

Mijn experiment

Tijd voor een nieuw experiment. Zaterdagnacht, 01:30 uur. Ik krijg ineens een creatieve ingeving en besluit om m’n rolletjes washi tape aan te gaan breken. Ik ben ‘save’ begonnen op de muur in de wc, maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf!

eigen experiment

Is de muur achter jou bed ook zo saai en wit? Hieronder wat fijne inspiratiebeelden om je slaapkamer wat op te vrolijken. Ik zeg: Let’s goooo!

Schermafbeelding 2016-06-21 om 14.00.42

Inspiratie

Washi tape heeft bij mij een soort verslaving opgewekt. Ik heb weer een aantal rolletjes zwarte tape besteld en elk saai muurtje in mijn huis ga ik onder handen nemen. Hieronder vinden jullie nog meer fijne inspiratie welke ik graag met jullie wil delen.

Schermafbeelding 2016-06-21 om 14.01.46

Schermafbeelding 2016-06-21 om 14.02.49

Schermafbeelding 2016-06-21 om 14.03.05

Daarnaast is washi tape ook ideaal om leuke foto’s en posters aan je muur te hangen. Door de tape krijg je een heel leuk, speels en mooi effect. Je creëert op die manier de fijnste wanddecoraties! Zelf heb ik een aantal polaroids foto’s besteld, welke ik met washi tape op mijn muur heb bevestigd.

Polaroids

Tot slot vinden jullie hieronder nog een aantal van mijn favorieten. ♡

ETSY.COM

etsy.com #1

Apartment Therapy

Krijgen jullie al jeukende handen? Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een fauteuil voor in de babykamer

Op het moment van schrijven ben ik alweer bijna 38 weken zwanger...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *