Voorstellen: gastblogger Rianne (@myflavourites)

Inspiratie tijd: 2 minuten

Regelmatig plaatsen gastbloggers een blog op het gebied van interieur. Dit kan gaan over zijn of haar huis, de leukste woontrends, stijlen en veel meer! Vandaag is onze gastblogger Rianne (@myflavourites) aan de beurt en zij stelt zichzelf graag aan jullie voor! 

Sinds enige tijd ‘zit’ ik op Instagram. Hoe het begon met het plaatsen van gewoon van leuke foto’s, is dat langzaamaan verschoven naar alles wat met mijn huis, kindermode en ideeën te maken heeft. Zelf kijk ik ook graag rond tussen al die mooie foto’s en feeds. En dan, word je op basis van je eigen interieurfoto’s ineens gevraagd als gastblogger voor Furnlovers! Overbodig te melden dat ik vereerd ben.

Interieur en verandering gaan bij mij hand in hand. Op zoek naar nieuwe trends en ideeën verveelt nooit. Behalve rondstruinen in winkels en door tijdschriften bladeren is Instagram een leuke manier om inspiratie op te doen.

Image-1

Elke week een nieuwe bank is natuurlijk niet haalbaar maar nieuwe kussens en of een nieuw plaid geeft al een heel ander gezicht. Mijn man zegt altijd gekscherend “ik weet nooit in welk huis ik nou weer thuis kom“. Om het netjes te houden, niet elk leeg plekje vol te stouwen, en om weer eens te veranderen, zet ik om de zoveel tijd al mijn woonaccessoires op de eettafel. Waar ik (tijdelijk) op ben uitgekeken gaat in de kast. Vervolgens zet ik weer wat anders in de vensterbank of op dat ene leuke schapje. Daarbij helpt het om niet overal zomaar wat neer te zetten, maar om het te groeperen. Maak een leuke setting van een paar leuke items bij elkaar.

Image-2

Met name met mijn favoriete accessoire: foto’s! Vaak zie ik dat in een woonkamer overal foto’s hangen en of staan. Waarom niet alles op een muur of schap? Alles leuk bij elkaar en het geeft ook wat meer rust in de kamer. Verschillende lijsten erom, alleen maar leuk.

Image-3

Image-4

Aangevuld met nieuwe veroveringen en de desbetreffende kamer ziet er weer heel anders uit!…

Tot de volgende keer dan…

X Rianne

Volg Rianne ook op Instagram: myflavourites!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis oppimpen met landelijke woonaccessoires

Hi you! We kennen het allemaal wel, je hebt al je meubels...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *