Voorstellen: gastblogger Elise!

Inspiratie tijd: 2 minuten

In deze blog stelt gastblogger Elise zichzelf voor en vertelt ze meer over haar interieur, stijl en geeft ze leuke tips. Lees snel verder en ontdek wie Elise is en welke tips jij kan gebruiken in jouw interieur! 

Mijn naam is Elise de jong en samen met mijn vriend woon ik in een 70 jaren rijtjes huis. Mijn passie voor interieur wil ik graag met jullie delen. Daarom begon ik met een feed op Instagram als Honeyimhome.inspiration en nu ook gastblogger voor Furnlovers. HOE LEUK! Interieur, mode en lifestyle daar ben ik gek op 🙂 Ook hou ik van lekker en versassend vegetarisch koken.

Mijn stijl
Ik ben gek op groen! Planten geven veel sfeer en sommige zijn zelfs goed voor de luchtzuivering. Je hebt ze in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Elke keer als ik er weer eentje zie neem ik hem weer mee naar huis & zo word het hier al een beetje een mini jungle. Planten staan hier echt o-ver-al! Van de woonkamer, hal, wc, badkamer tot aan de slaapkamer.

woonkamer
Ook ben ik gek op vintage! Mix & match oud en nieuw! Style je leuke oude spulletjes zo dat ze weer helemaal van nu zijn.. Verder ben ik wel gek op een grapje in het interieur “lekker eigenwijs” het hoeft van mij niet allemaal zo stijfjes. Hang is een keer een lader aan het plafon, verf een wand in krijtverf of bekleed de muur met een gek behangetje of kurk. Zelf heb ik crazy flamingo behang in de gang.

gang

Ik ben erg trend gevoelig én een echte interieurjunkie! Dus er verandert nog wel is wat bij ons thuis, hebben jullie daar ook last van?

Gelukkig ben ik goed in leuke koopjes shoppen want die geldboom heb ik nog niet gevonden tussen men verzameling. Ik struin vaak rond in de kringloop dit is een soort van schat zoeken, want vooraf weet je nooit wat je tegen komt. Dat maakt het juist zo leuk. Dit is één van mijn laatste kringloopschatten.

karretje

Tip
Je kunt de hele boel is een keer omgooien. Zet de tafel is op een andere plek of de bank in een andere hoek. Maar je kunt het natuurlijk ook klein houden door je accessoires is allemaal op een ander plekje te zetten. Zo creëer je een hele nieuwe look.

Ik ga jullie één keer in de maand inspireren met leuke interieur tips and tricks, dus hopelijk tot snel op de blog!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ons bezoek aan de IMM cologne beurs 2017

Samen met Mariëlle heb ik gister voor het eerst een interieur beurs...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *