Verslaafd aan… cactussen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Groen in huis vind ik erg belangrijk in mijn interieur, dat schreef ik ook al in de vorige blog. En ik ben vooral gek op cactussen. Eerst vond ik cactussen echt heel lelijk, had er echt helemaal niks mee. Het deed mij denken aan vroeger als ik bij mijn oma kwam, daar stonden altijd heel veel cactussen in een hoek. Ik vond het helemaal niks, en vond het een beetje oud bollig! Echt een plant voor oudere mensen, riep ik.

SAM_4491-01

Maar nu kun je wel zeggen dat ik er verslaafd aan ben. Ik heb grote, kleine en hele kleine! In totaal heb ik er 12 in mijn kleine huis 🙂 En zou er nog wel meer willen, maar nu word het toch echt wel een beetje veel.

SAM_4524-01

 

Schermafbeelding 2016-07-04 om 14.15.41

Als ik op Instagram kijk hebben vele van jullie wel een cactus, maar er zijn ook genoeg mensen die ik ken, die het helemaal niks vinden en zeggen dan: “CACTUSSEN? Wat moet je er mee?! Ze prikken alleen maar.” Nou, ik vind ze te gek!!!! En het ideale is het onderhoud: één keer in de maand  geef je ze een klein beetje water en je hebt er geen omkijken naar! Dus dat is helemaal makkelijk als je totaal geen groene vingers hebt.

SAM_4503-01

 

SAM_4512-01

Cactussen zijn best stoere planten; ik heb er een paar in een blik gezet, op het werk gebruiken we ananas in blik, je haalt het etiket eraf en even goed schoonmaken en de lijm resten eraf halen en je heb een hele stoere, maar vooral goedkope bloempot! Je kunt het blik in de kleur houden zoals die is, maar je kunt ze ook spuiten in de kleur die jezelf wilt. En dat kun je ook weer mooi combineren met een moderne bloempot.

SAM_4521-01

 

SAM_4514-01

Ik zeg als jullie nog geen cactus in huis hebben… Ga ze vooral halen! Ze zijn helemaal in en echt super stoer in je interieur! En ik blijf gewoon kijken naar een leuke en aparte cactus die ik nog niet heb 😉

Liefs, Karin.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe richt je een slaapkamer in?

Je slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *