Verhuistips

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verhuizen.. Je denkt dat doe ik ‘even’, maar niets is minder waar. Ik ben onlangs verhuisd van mijn thuisbasis (bij mijn ouders thuis) in Noord-Brabant naar een eigen plekje in Mechelen, België. Waarom van Nederland naar België? Omdat ik hier ben begonnen aan de studie interieurvormgeving aan Thomas More.

Maar goed, verhuizen dus. Ik ben tijdens het verhuizen tegen heel veel dingen aangelopen. Ik onderschatte het heel erg. Daarom geef ik jullie vandaag wat tips om jullie verhuizing wat soepeler te laten verlopen.

Tip #1

Wanneer je gaat inpakken, pak dan per categorie in. Bijvoorbeeld alle spullen voor de woonkamer in één doos, alle spullen voor de badkamer in één doos en ga zo maar door. Tussen die categorieën zou je weer sub categorieën kunnen maken. Zo zou je woonkamer kunnen onderverdelen in accessoires, elektronica etc. Het maakt het uitpakken een stuk makkelijker. Ook erg fijn wanneer je alle dozen in je nieuwe huis hebt staan en op zoek bent naar één ding.

Verhuistips

Tip #2

Begin op tijd. Onderschat het inpakken niet. Er kan veel werk en dus veel tijd in gaan zitten. Begin ruimschoots van te voren, zo bewaar je de rust en hoef je niet (net als ik) alles last minute te doen.

Tip #3

Onderschat het niet. En dan heb ik het niet alleen over het inpakken, maar ook het verhuizen zelf. Het in elkaar zetten van de meubels, het sjouwen van alle spullen en alles wat erbij komt kijken. Zorg dat je goede hulp in schakelt zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Er zijn vast wel wat lieve vrienden of familie bij je in de buurt die het helemaal niet erg vinden om een handje te helpen.

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad. Heb je zelf ook nog goede verhuistips? Laat ze dan achter in de reacties!

Liefs, Julia.

Comments

comments

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Furnlovers

Cactussen in je interieur

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Nikki, 24 jaar, woon...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *