Van een nieuwe keuken, naar een totale make-over

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor wie mij volgt op Instagram heeft misschien meegekregen dat onze benedenverdieping een make-over krijgt, en niet een beetje, maar echt totaal!

img_20161011_112846

Toen wij 5 jaar geleden het huis kochten, was de keuken wie erin zat prima, een ander blad, en leuke knopjes voor aan de kastjes doen al wonderen! Maar het ‘stoorde’ ons wel altijd dat íe zo groot was.. Je kunt er geen fatsoenlijke eettafel neerzetten, iets wat ik zo graag wil! Dus begin dit jaar bedacht dat we nu dan toch maar eens zouden kijken naar een nieuwe keuken. Gelukkig wisten we al vrij snel wat we dan wouden.

img_20161020_173656-1

img_20161015_114610-1

En tja, van het één komt dan het ander. Mijn droom was altijd al een gietvloer, maar die had ik al zo goed als kon laten varen, want het is vrij prijzig, en mijn vriend was niet mega enthousiast. Totdat hij afgelopen zomer op Ibiza zei, zullen we dan een gietvloer doen? Dat wil je toch zo graag? Uhhh ja?!?!!? Dus dat eenmaal gezegd, ik ging me er is in verdiepen, bij zo’n 20 bedrijven offertes opgevraagd, navraag gedaan via IG bij andere mensen met een gietvloer hoe dat beviel etc. Ik was al om, maar nu helemaal.

Iedereen die ik erover sprak was enthousiast! Nog even nagedacht over de kleur, wordt dit grijs of wit? Toch voor wit gegaan! Dat straks in combinatie met mooie houten producten, een leuk bankje voor bij de eettafel, en een warm kleed, gaat ervoor zorgen dat het allemaal niet te steriel wordt! De muren en plafond worden allemaal gestucd, heerlijk de steenstrips, en de lambrisering eraf, waarna de schilder 1 muur in een taupe kleur doet, en 1 muur grijs. De rest natuurlijk wit.

20161021_003503

Ik heb alvast een moodboard gemaakt, zo kon ik al mijn ideeën op 1 geheel zien. Zoals je op de foto’s ziet, zitten er op de grijze wand steenstrips, en bij de bank lambrisering, dit alles gaat weg! Ook zie je onze keuken, wie ik eigenlijk nooit deel, omdat ik ‘m niet IG-waardig vind, haha!

20160516_113245

20160516_113255

Zo kunnen jullie volgend jaar mooi de metamorfose zien! Dit alles gaat in maart 2017 beginnen, ik kan niet wachten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tuin gericht wonen

Wauw! Mijn eerste blog voor Furnlovers online, hoe gaaf?! Ik ben erg blij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *