Tips voor het stylen van je keuken

Inspiratie tijd: 3 minuten

De keuken is voor mij één van de belangrijkste dingen in huis. Waarom? Ik hou van eten en koken! Behalve dat een keuken erg functioneel moet zijn, is het ook wel leuk als hij er een beetje leuk uit ziet. Vandaag geef ik jullie wat tips voor het stylen van je keuken, zonder dat je een gehele nieuwe keuken aan hoeft te schaffen!

Broodplanken & Snijplanken

Je ziet in keukens steeds meer terug dat alles gezien mag worden. Zo ook hele mooie massief houten brood- en snijplanken. Wanneer je deze in groepjes bij elkaar rechtop het aanrecht tegen de muur zet, krijg je een erg leuk en speels effect. Ook leuk: ze op verschillende hoogtes aan de muur hangen. Je kan er alle kanten mee op! Zo hoef je ook geen nieuwe accessoires aan te schaffen, als je ze toch al hebt liggen.

Foto1
ByZenz

Foto2
MyLiving.se

Kruiden potjes & Plantjes

Behalve dat de broodplanken gezien mogen worden, mogen ook de kruiden tevoorschijn gehaald worden! Planten zie je nu sowieso veel terug in het interieur, dus ook in de keuken mogen de kruidenplantjes prominent uitgestald worden.

Foto3
Dekolehti

Foto4
Oraclefox

Wandplanken

Een handige manier om de spullen uit je keuken te showen is door middel van wandplanken. Stal op deze planken je mooiste servies uit, je favoriete kookboeken of zoals hier boven genoemd de broodplanken en kruidenplantjes.

Foto5
Lili in Wonderland

Foto6
K
euken en Design

Tegeltjes

Een erg leuke manier om je keuken helemaal een andere sfeer te geven is het gebruik van tegeltjes tegen de muur óf keuken zelf. Dit kunnen zowel mooie metro tegels zijn, als prachtige Marokkaanse. Helemaal aansluitend op de stijl van jouw keuken natuurlijk.

Foto7
Rockmysstyle

Foto8
MyScandinavianHome

Met deze tips heb jij binnen mum van tijd een hele andere keuken, met slechts een paar kleine aanpassingen. Succes!

Liefs, Julia.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigen huis en haard: 4 x anders

Vind jij het ook zo leuk om te spelen met je interieur?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *