Stijlvolle accessoires in je interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hoe belangrijk vind jij het om stijlvolle accessoires te hebben? Zelf vind ik dit heel belangrijk, omdat accessoires of in het zicht staat, of dingen zijn die je vaak met je meeneemt. Daarom ben ik voor jullie opzoek gegaan naar stijlvolle accessoires voor in je interieur.

Om te beginnen met mijn eigen nieuwe, rebelse aanwinst. Namelijk de stijvolle Rockbox Brick van het merk Fresh ’n Rebel. De Rockbox is een speaker welke bekleed is met geweven stof en ik heb deze beauty in de nieuwe kleur Ruby. Ik ben verliefd! Zeker een aanrader en een musthave voor in je interieur. Ze hebben trouwens ook een kleine versie, de Rockbox Cube! Ook super schattig voor in je interieur.

1
2

Zelf ben ik woonachtig in een appartement met een open keuken. Dit heeft wel als voordeel dat m’n keuken altijd opgeruimd is. Ik kan namelijk niet lekker op de bank zitten als ik tegen m’n afwas aan kijk. Daarom vind ik het belangrijk dat m’n keukenaccessoires zoet, schattig en mooi zijn. ‘Ketelbinkie’ is m’n favoriet! De welbekende waterkoker van de Hema.

3

Ronde spiegels zijn ook een musthave accessoire in je interieur! Zelf ben ik er helemaal weg van! Kies voor één grote eyecatcher of juist voor een mix van verschillende, kleine ronde spiegels bij elkaar. Hieronder deel ik wat fijne inspiratie met jullie.

4

5

6

7

Welke stijlvolle accessoires zijn jouw favoriet?

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Accessoires voor de herfst

De koude herfstdagen staan weer voor de deur. Iedereen gaat weer meer...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *