Speelgoed en interieur matchen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Met kinderen over de vloer ontkom je er niet aan… speelgoed. Helaas in de meest bonte kleuren en vormen (en lawaai). En laten we eerlijk zijn, het past niet in ons witte, industriële of landelijke interieur.

Maar er is hoop! Gelukkig is er veel leuks in omloop, dat ook nog eens prima in het interieur past. Als enthousiast Instagrammer en webshopper ga ik je een paar leuke ideeën met je delen.

Allereerst mijn eigen interieur. Mijn oudste twee kinderen zijn het beneden “spelen” ontgroeid, maar ons nakomertje is nog te klein om op zijn kamer te spelen, dus tot die tijd krijgt hij beneden zijn eigen hoek.

IMG_9813

Zijn houten speelhuisje hebben we gekocht bij bonjourreve.nl

Het leuke hiervan is dat door zijn simpele maar leuke ontwerp, je zelf creatief kunt zijn. Maak er bijvoorbeeld een knuffelhoek van met een matrasje, kussens en dekens. Of door er een leuke stof overheen te gooien een dicht huisje. Zelf heb ik  er een keukentje van Ikea in gezet.

IMG_9815

IMG_9814
IMG_9825

Over dat keukentje gesproken. Die is van zichzelf al leuk genoeg maar als je even rondkijkt op bijvoorbeeld Instagram of Pinterest kom je foto’s tegen van mensen die er een eigen draai aan hebben gegeven. Leuk als DIY!

IMG_9827 IMG_9828

IMG_9829

Wat ook heel erg leuk is, ook om eventueel met mooi weer naar buiten mee te verhuizen is een tipi-tent. En ook die zijn met hun tijd meegegaan! Deze op de foto is ook van www.bonjourreve.nl.

IMG_9817

Waar ik een beetje jaloers naar kijk zijn poppenhuizen. Op Instagram volg ik @zwartwitwonen en die maakt daar zelf zoiets leuks van! Je zou zelf in willen wonen! Tot in detail de leukste meubeltjes en accessoires. Neem zeker een kijkje, echt de moeite waard!

IMG_9822

IMG_9823

IMG_9824


Een leuke webshop tip is dutchlifestyle.nl Leuk en mooi speelgoed, aankleding en kleertjes. Ook voor mama zelf staat er genoeg op. Ik surf er graag heen!


IMG_9819

IMG_9820
Waar ik helaas geen tip voor heb is rondslingerend bont gekleurd speelgoed. Kinderen houden nu eenma van felgekleurd en lawaaimakend speelgoed. Maar zodra ze naar bed zijn en jij tijdelijk je woonkamer terug wil wel! Er zijn volop papieren opbergzakken in omloop. Of een mooie (antieke)kast die je inricht als speelgoedkast en niet geheel onbelangrijk waarvan je deuren dicht kan doen.

IMG_9818

Zo dit zijn mijn ideeën en tips voor het kleine spul in je huis. Als jij nog een leuk idee hebt hoor ik het graag. Want ook in de kinderhoek staat het veranderen nooit stil. Veel speelplezier! Rianne van Huizstyl

 

 

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

Het fijnste matras dat helemaal bij jou past!

Voldoende slaap per nacht is zo belangrijk. Het helpt je beter concentreren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *