Slapen, werken en leven op 9m²!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Sinds een aantal maanden ben ik op kamers en dat is niet alleen een hele verandering in je levensstijl… het betekent ook een hele verandering in het indelen van je persoonlijke en nieuwe spullen. Even kort iets over mijzelf: mijn naam is Alysa D’Elia, ik ben 20 jaar en zit op de Academy for Art, Communication & Design. Sinds kleins af aan houd ik ervan om creatief bezig te zijn en hoe mooi is het dan om van je passie je beroep te maken! Ik houd mij bezig op het gebied van fotografie, film, animatie, grafisch ontwerp, 3D ontwerp, illustratie, textiel en ruimtelijk ontwerp. Ik vind het onwijs leuk om voor Furnlovers te bloggen! In deze blog vertel ik jullie over hoe ik mijn kamertje heb ingericht, zodat ik kan slapen, werken en leven op 9 m2!

Toen ik voor het eerst mijn kamer zag, moest ik even slikken. Ik dacht ‘’hoe ga ik ooit al mijn spullen kwijt kunnen in deze kamer”? Ik ben namelijk een grote verzamelaar van spullen en materialen, waarvan ik weer iets nieuws kan maken. Gelukkig ga ik in het weekend naar huis, dus hoefde ik niet al mijn spullen mee te nemen. Ondanks dat de kamer klein is, was ik gelijk verkocht! Ik heb een eigen balkon en een inbouwkast waar ik al mijn kleding in kwijt kan. Zoals je hieronder ziet, heb ik er witte gordijnen voor, zodat het niet opvalt en er geen stof in kan. Het scheelt enorm dat ik geen kledingkast in mijn kamer hoefde te zetten.

Ik heb dit bed bij de IKEA gekocht. Het is voor mij een bank en een bed in één. Wat ik er fijn aan vind is, dat hij iets hoger is dan een normaal bed. Hierdoor kan ik onder mijn bed veel spullen kwijt. Ook vind ik het mooi dat hij aan één zijkant een vlak heeft; hierdoor is er een soort afscheiding van het bed en mijn bureau.

Ik ben erg blij met mijn stellingkasten! Hierin heb ik niet alleen creatieve spullen in staan, maar ook mijn servies en etenswaren. Ook is het meteen een tv-meubel geworden.

Aan mijn bureau werk ik graag! Ik heb de lamp en tekentafel van mijn lieve schoonmoeder gekregen. Het rek aan de muur geeft mij zoveel mogelijkheden om dingen aan op te hangen! Ik heb hem expres verticaal gehangen, zodat de kamer dan iets ruimer oogt.

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd hebt met het feit dat je ook in een kleine ruimte veel opbergmogelijkheden kan hebben en ruimte kan creëren!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zwart, wit, hout … én een kat

Gevraagd worden als gastblogger bij Furnlovers. Hoe leuk is dat? Dit wordt mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *