Sharing passion! Stephanie neemt je mee…

Inspiratie tijd: 3 minuten

Credits photo above: Trettien (left) and Binti Home (right).

Heb jij ook zo’n passie voor interieur? Stephanie in ieder geval wel! Elke dag is zij eigenlijk wel bezig met interieur en vanaf nu gaat ze ook bloggen op Furnlovers. Nieuwsgierig naar haar passie, tips en interieur ideeën? Lees dan snel verder! 

Al zo lang ik het me kan herinneren is interieur mijn grote passie, dus toen ik voor een MBO opleiding moest kiezen was die keuze snel gemaakt. Interieuradviseur, dat was de opleiding die ik wilde gaan volgen. De leukste ervaring tijdens die opleiding was mijn stage bij Friday Next in Amsterdam, waar mijn liefde en passie voor interieur zo veel meer gegroeid is.

collage friday next

Een blog maken was een van de opdrachten tijdens mijn studie.
Daar doe je dan iets mee omdat het ‘moet’, maar deed je daar naast school ook echt iets mee?
Je was blij als je even niet bezig was met schetsen, moodboards maken, productlijsten samen stellen of plattegronden tekenen. Na mijn studie interieuradviseur ben ik begonnen aan de opleiding ILS (International Lifestyle Studies). Helaas heb ik deze opleiding niet af kunnen maken, hoe leuk deze ook was. Ondanks dat ik de opleiding niet afgemaakt heb kreeg ik wel de kriebels om het bloggen weer op te pakken en er iets leuks van te maken, al was het lange tijd alleen maar voor mezelf. In het begin heb ik de lay-out van mijn website wel een stuk of 6 keer veranderd, wat sommige van jullie vast bekend in de oren klinkt… Sinds een tijdje heb ik ook een Instagram account aan mijn blog gelinkt: @Shomeinspiration.

Inspiratie
Elke dag ben ik op zoek naar nieuwe trends, producten en ideeën.
Een van de dingen waar ik veel inspiratie uit haal is het rondstruinen in winkels, niets is leuker dan nieuwe ideeën op doen over kleur, materiaal, accessoires etc. Meestal koop ik dan allerlei dingen die ik helemaal leuk vind en eenmaal thuis denk ik dan, waar ik ga ik het toch allemaal laten…
De winkels waar ik de meeste ideeën op doe zijn ‘Concept stores’, dit zijn winkels waar ze de perfecte combinatie hebben van interieur en lifestyle. De reden waarom ik dit soort winkels de aller leukste vind is omdat je bijna altijd wel met iets de winkel uit stapt, een leuk boek of accessoire voor in je huis. Zodra je de eerste stap binnen zet voel je je meteen happy. Iets waar ik ook graag mijn tijd aan besteed is het speurneuzen op Instagram en Pinterest. Uren kan ik door brengen aan het scrollen op Pinterest en het ‘Pinnen’ van inspirerende foto’s. Ook op Instagram zoek ik graag naar inspiratie op het gebied van interieur en lifestyle.

collage concept stores

Musthaves in je interieur. We hebben allemaal wel één of meerdere producten waar we niet zonder kunnen binnen ons interieur. Voor mij staat de cactus met stipt op nummer 1! Ze zijn er in verschillende soorten en maten én je hoeft ze nauwelijks te verzorgen. Een accessoire waar ik ook echt verliefd op ben is de porseleinen ananas van Pols Potten. Nog een van mijn favorieten voor in je interieur vind ik quotes. Let met quotes wel op dat je er niet te veel in één ruimte terug laat komen. Less is more. Naast quotes in je interieur houd ik er ook van om persoonlijke foto’s te gebruiken.
Zelf heb ik persoonlijke foto’s in de vorm van polaroid foto’s en een collage van Instagram foto’s op mijn kamer hangen. Mijn laatste favoriet; pallets, er is bijna niets wat je niet met pallets kan doen.
Denk bijvoorbeeld aan een salontafel van pallets, een bed, een kledingrek of kruiden rek voor in de keuken, je kunt het zo gek niet bedenken.

collage musthaves

Creëer je persoonlijke interieur door gebruik te maken van je favoriete musthaves, kleuren en materiaal. Haal je ideeën uit de vele ‘Concept Stores’ of leef je uit op Instagram en Pinterest.

See you next time!
X Stephanie

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Klaar voor Pasen met vrolijke paasdecoratie

Nog even en dan is het weer Pasen! Waar ik met Kerst...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *