Scandinavian Living

Inspiratie tijd: 3 minuten
Het is weer tijd voor een nieuwe blog, en deze keer over de interieur trend Scandinavian Living! Persoonlijk ben ik altijd al verliefd geweest op deze trend, de frisse wittinten gecombineerd met grafische vormen en het gebruik van onder andere hout vind ik zelf de perfecte match!
Sommige vinden dat de scandinavische trend meer een ‘winter’ trend is maar ik vind zelf dat het ook een goede trend is voor in de lente en zomer. In de winter kun je deze trend goed combineren met donkerdere kleuren zoals beige of grijs en in de lente en de zomer juist weer van zachtere en frisse kleuren.
De scandinavische trend is een stijl die je elke keer weer terug ziet komen en nog steeds erg populair is op social media, woonprogramma’s en tijdschriften. Door een toevoeging van kleur geef je je interieur weer net een andere draai. Zoals ik net al noemde kun je in de winter gebruik maken van de kleuren beige of grijs maar ook zeker van zwarte of bruine tinten om je interieur een warme uitstraling te geven.
 bron my scandinavian home
In de zomer geef je je huis weer een frisse uitstraling door gebruik te maken van zachte pasteltinten of door één felle kleur te gebruiken. Door gebruik te maken van accessoires met  grafische vormen zoals vierkantjes, ruitjes en strepen in vrolijke kleuren geef je je interieur een speelse uitstraling.
Ook het gebruik maken van natuurproducten geven je interieur net die extra boost.Denk hierbij aan hout, wol, metaal en beton producten. Met deze producten krijgt je interieur een natuurlijke look in combinatie met de scandinavische stijl en ook een beetje een industrieel tintje. Wil je je interieur nog net dat beetje meer opfleuren, maak dan zeker gebruik van planten!bron nordic design
Nordic Design

Houd je ook zo van de scandinavische stijl? Durf te combineren en ben niet bang om gebruik te maken van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan voor inspiratie eens bij twee van mijn favorieten interieur merken HAY en Muuto!

See you next time! X Stephaniebron woonio
Woonio

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weg met die saaie muur!

Sfeer creëren kan soms moeilijker zijn dan je had gedacht. Een lege...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *