Roze in huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Roze is de trendkleur van dit jaar! En dan niet het felle roze, maar juist een zachte, warme tint roze. Sinds een maand zijn wij verhuisd naar ons nieuwe huis en toen ik nadacht over welke kleur de muur in de woonkamer zou worden heb ik puur naar mijn gevoel geluisterd. En tadaaa: een roze muur kleurt nu ons huis! (om precies te zijn: kleurnummer IG PS 1067 van de Karwei)

IMG_5160

Wat staat een roze muur toch warm en fijn. Ik kreeg het compliment van iemand die op bezoek was dat ons huis rust uitstraalt. Dat komt mede door die roze muur! Om het niet te zoet te maken, combineer ik het roze met zwarte industriële accenten zoals de windlichten van Loods 5. Ook houten accessoires doen het erg goed bij de roze muur! Onze grijze vtwonen vloer (laminaat Loft Kiezel) die de look heeft van een gietvloer, zorgt ervoor dat het ondanks de roze muur toch een stoer geheel is. Natuurlijk mag ook de cactus trend niet ontbreken in ons huis. Zeker de terracotta potjes waar de cactussen vaak in worden verkocht geven zo’n gaaf effect bij het roze!

KLFA7617

Wil je zelf ook met de kleur roze in je huis aan de slag, maar vind jij (of je man) een roze muur iets te heftig? Kies dan bijvoorbeeld voor een lambrisering van verf, waarbij je de helft van de muur roze verft en de bovenkant wit houdt. Of ga woonshoppen en kies voor roze accessoires, zoals leuke kussens in verschillende materialen of allerlei vormen vaasjes. Oh, en vergeet dan niet om even langs de markt te fietsen voor een paar roze bloemen die je losjes in de vaasjes zet om het geheel af te maken! En niet alleen 50 tinten grijs combineren goed: ook 50 tinten roze zijn een aanrader, omdat het ton-sur-ton effect zorgt voor een spannend geheel, waardoor je interieur niet saai oogt!

VNIX5306

See you next time!                   

Anne Marije Baars
@wonenaandemadelief

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Jouw droomkeuken inrichten…

Soms kom ik inspiratiefoto’s tegen van die gezellige leefkeukens… Waar je met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *