Oud en nieuw gaan prima samen!

Inspiratie tijd: 2 minuten

En, dan ineens ben je gast blogger van Furnlovers. Oké, super leuke uitdaging, maar hoe ga ik dat aanpakken? Geen idee, nog nooit gedaan, maar leuk lijkt het mij wel. We hebben allemaal dezelfde passie(toch?!) Wonen, stijlen, interieur, meubels,  dus wat dat betreft ,moet het best wel goed komen, denk ik.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Vanessa Wassink, 43 jaar en woon met mijn gezin in een oud huis uit 1900.

IMG_20160514_084432

Twaalf jaar geleden hebben wij dit huis gekocht. Aangezien het totaal niet onze smaak was , hoe het huis in al die jaren, door de verschillende bewoners verbouwd was, hebben wij intussen iedere vierkante centimeter aangepakt.

Ik denk dat je alleen kan beginnen aan zo’n project, wanneer het echt je passie is. Je zit namelijk erg vaak in het stof en in de rommel. Ook  kost het allemaal best veel geld, dus moet je soms concessies doen. Maar….. het is het allemaal waard!

Ondertussen wonen wij namelijk in een prachtig huis, waar oud en nieuw samen komen. Het voorhuis is oud, en het achterhuis is nieuw. Om het oude huis met het nieuwe te verbinden, is er een prachtige  oplossing bedacht, om het toch tot een geheel te maken (die credits zijn voor de architect). Er is namelijk een vijf meter hoge glazen pui in gekomen!

Met een stalen loopbrug erin, om boven, van het oude naar het nieuwe gedeelte te kunnen komen.

IMG_20160527_115837 (1)

De keuken is in het nieuwe gedeelte geplaatst. Wij hadden eerst een hele kleine keuken, waar nog geen tafel kon staan. Aangezien wij van gezelligheid houden, stond een woonkeuken met een grote tafel en veel stoelen erom heen, hoog op ons verlanglijstje. En daar hebben wij inmiddels  ook al heel wat gezellige uurtjes samen aan door gebracht.

In het nieuwe gedeelte is alles strakker dan in het oude gedeelte, en toch is het een geheel geworden. Oud en nieuw gaan dus prima samen!

Gebruik jij wel ook de combinatie van oud en nieuw? De volgende keer laat ik je meer zien, namelijk: onze keuken! Liefs Vanessa.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Lancering WOWN!

Hi allemaal! Gisteren was de lancering van het nieuwe merk WOWN! en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *