New Home!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Van een huurhuisje naar een eengezinswoning… Keuzes maken (moeilijk!!!), verhuizen en een nieuw interieur kiezen. Ontzettend leuk om te doen maar wat is het veel werk! Ik vertel jullie graag meer hier over met natuurlijk de nodige tips. So, let the adventure begins!

HOORAY! Wij hebben de sleutel gekregen van onze nieuwbouw eengezinswoning! Het heeft even geduurd…(1,5 jaar). Maar dan heb je ook wat! Of nouja… eigenlijk heb je nog niet veel. De muren zijn nog niet gedaan, ligt geen vloer in en overal waar je kijkt zie je beton en stof ;-).

image4

Gelukkig hebben we een strakke planning gemaakt en laten we veel doen.
Te beginnen met de muren en de vloer. Zodra dit klaar is kan ik lekker beginnen met inrichten en stylen.
Alles is volgens planning gelopen en de muren en vloer zijn prachtig geworden! Al gauw begon de verhuisdag. Van een 3-kamer appartement naar een grote-mensen-huis. Je zou zeggen, zoveel spullen zijn het niet aangezien wij het meubilair helemaal nieuw hadden besteld voor het nieuwe huis. Maar daar heb ik me echter op verkeken. Ik dacht het wel te redden met 13 verhuisdozen……… nou maak hier maar ongeveer 35 van.

image2

Volgende stap: de keuken plaatsen. Dit lieten we ook doen door Keuken Kampioen. In ons vorige huisje hadden we een standaard huurwoning keukentje. Prima, maar stelde niet veel voor aangezien ik het wel leuk vind om lekker te koken.

De nieuwe keuken was dus een verademing!! Wat heerlijk! Helemaal naar eigen smaak en alles erop en eraan. Wij hebben gekozen voor een prachtig stenenblad van 6cm dik. De kasten en lades (gekozen voor geen bovenkastjes) zijn gebroken wit en dus heeft de keuken een landelijke look. Leuk met houten broodplanken van Xenos op het aanrecht.

image3

Ik ben vooral gek op hout, groen en planten! Lekker stoer en tikje robuust.

image3 (1)
Vansloophout.com

image1 (8)
My Deer Art Shop

En, de verf? Deze onderstaande verfkleur is een echte aanrader!

image2 (1)

In mijn volgende blog gaan we weer een stapje verder in het huis, de meubels!

Liefs, Fleur

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Jouw huis thuis maken!

Wil jij je huis kleurrijker, warmer of gezelliger zien te maken? Dat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *