NAZOMEREN

Inspiratie tijd: 2 minuten

NAZOMEREN

De afgelopen dagen mogen we niet klagen, het zonnetje schijnt fijn en de temperaturen zijn heerlijk .. maar toch gaan we stiekem al richtig de herfst. Het is ook weer eerder donker s’avonds wat ik zelf echt verschrikkelijk vind, maar aan de andere kant is het ook wel weer gezellig .. waarom? De kaarsjes kunnen weer aan, en de bank komt weer vol te liggen met kussens en plaids.. Maar welke kleuren zien we het aankomend seizoen veel? Kunnen we het zelfde nog gebruiken of moeten we echt even gaan shoppen? (dit laatste is natuurlijk geen straf).

Kleuren die we veel gaan zien zijn prachtig, groen, rood, oud roze, zwart, blauw .. Deze kleuren zijn in een wat vergrijsde toon en stralen luxe uit. Neem bijvoorbeeld de kussens, deze ga je veel zien in mooie velours stoffen en andere mooie natuurlijke materialen. Materialen die een must zijn dit najaar in meubels en accessoires zijn brass (goud), marmer, rotan, wol en glas. Wat naast dit alles niet mag ontbreken en zeker nog een trend zal blijven is groen, het zal iets ‘subtieler’ worden dan we afgelopen tijd hebben gezien. Mooie groene planten in luxere potten of in rotan manden gaan we veel zien!

thewayweplay.se

arlointeriors.com

Het leuke is dat je alles kunt gaan combineren. Doordat de materialen en kleuren dit najaar rijk en warm zijn passen deze perfect bij elkaar. Neem een mooie velours bank in een warme (groene) kleur, en leg hier een ruwe wollen vloerkleed onder. Op de bank leg je kussens in verschillende kleuren en materialen. Zo creëer je langzaam een warm interieur die we straks echt wel kunnen gebruiken in de herfst en winter.

lillybunn.com

Mooie accessoires met een gouden touch zijn een must zoals ik al vertelde, zet niet het hele huis vol met goud maar ga voor een aantal mooie items. Neem bijvoorbeeld de glazen van Serax, deze is omhuld met een prachtige rand brass en kan worden gebruikt als vaas, waxinelichthouder of als mooi item opzich zelf.

Fijne nazomer en shopse!

trefinch.nl

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een grote ruimte gezellig maken? Probeer een roomdivider

Hoe zorg je er nou voor dat een grote ruimte gezellig wordt?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *