Mijn woonstijl en ik

Inspiratie tijd: 3 minuten

Dat ik werd gevraagd om gastblogger te worden hier op Furnlovers, vond ik geweldig. Ik lees regelmatig de blogs en kijk de vlogs op YouTube. Nu mag ik mijn eerste blog schrijven, spannend!

Mijn woonstijl en ik

Ik ben Danielle. Getrouwd met de leukste. Samen hebben we 2 kids. Een dochter van 12 jaar en een zoon van 9 jaar . We wonen in een jaren ’70 woning, ook wel doorzonwoning genoemd. Mijn woonstijl beschrijf ik als industrieel en landelijk. Het “industriële” omdat ik van stoere meubels en woonitems houd en het “landelijke” is het huiselijke sfeertje dat ik wil creëren.

Van huis uit meegekregen

Ik kom uit een creatief gezin. Toen ik nog thuis woonde verplaatste mijn moeder maandelijks de spullen en meubels in de woonkamer en mijn eigen slaapkamer moest er ook regelmatig aan geloven, dat deed ik graag zelf. Nu is het niet veel anders. Spullen staan bij mij niet lang op dezelfde plaats en niemand die daar van op kijkt. Mijn dochter is net zo, haar slaapkamer verandert ook regelmatig.

Oud gecombineerd met nieuw

Zoals je op de foto’s kunt zien, zijn oude spullen die een verhaal hebben gecombineerd met nieuwe spullen. Onze eethoek is nieuw, maar de buffetkast is een erfstuk. De salontafeltjes zijn pas aangeschaft, maar de fauteuiltjes en zitbank zijn old school. Juist dat oud en nieuw gecombineerd geeft een fijne sfeer. Het blauwe kastje is een oud eiken kastje bewerkt met kalkverf wat ik via Marktplaats op de kop tikte. Ik heb veel hout in huis en dan is een gekleurd kastje een leuke eye-catcher.

1

2

3

Schat zoeker

De kringloop bezoek ik regelmatig in de hoop weer een leuke schat te vinden. Zo heerlijk om thuis te komen met mooie kringloop vondsten. Soms vind je maanden niks, maar dan ineens ligt daar dat ene waar je al zo lang naar op zoek was! Ook heb ik een aantal DIY items in huis (fijn zo’n handige man ;). Zoals bijvoorbeeld de wijnfleshouder en boomstam op wielen. Van deze spullen kun je zo genieten, die geven extra voldoening!

4

5

Niet perse trendy

Alle spullen in huis voelen goed en zijn niet perse trendy. Je moet vooral bij jezelf blijven. Hoe vaak heb ik niet iets aangeschaft omdat het trendy is en sloeg ik de plank totaal mis omdat het niet bij ons huis, maar vooral niet bij ons paste! Nu kies ik meer met gevoel en klopt het allemaal. Ons huis is ons thuis.

Ik hoop dat ik jullie met mijn blog zal inspireren…

Tot snel,
Daan

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een functionele én mooie wipstoel?

De Kerstman kwam vroeg dit jaar, want onlangs ontving ik een wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *