Mijn interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mijn interieur,

Even voorstellen, ik ben Tamara de Wit, 25 jaar en woon samen met mijn vriend en twee hondjes in Veldhoven. Al van jongs af aan het ik een grote passie voor interieur. Toen ik jong was werd er met enige regelmaat mijn hele kamer onder handen genomen. Toen ik in 2014 samen met mijn vriend een huis kocht om op te knappen, begonnen mijn handen dan ook te jeuken om te beginnen aan het interieur. Na hier nu 2 jaar te wonen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en is het echt ons thuis geworden.   Maar genoeg over mij, want wat is er als interieur liefhebber nu leuker dan een kijkje te nemen bij iemand anders thuis? Om het nog een beetje spannend te houden eerst een kijkje in de woonkamer, keuken en eetkamer! Enjoy!

img_2544

Mijn stijl

Toen ik begon met het inrichten, hebben wij ons veel laten inspireren. Ik heb uren lang op Pinterest en Instagram doorgebracht en daar mee de sfeer bepaald. Zo als je misschien ziet wordt er tegenwoordig veel wit gebruikt, het Scandinavisch wonen het dan ook helemaal hip. Ik vind het prachtig, maar niet bij ons huis passen. Ik hoop dat mensen die bij mij binnen komen zich net zo thuis voelen als dat wij dat doen. De keuze voor warme kleuren, houten materialen en een grote familie bank maken het huis sfeervol en warm. Ik kies bewust voor grote accessoires, dit omdat het een opgeruimde uitstraling geeft.

img_2539

Kleur

Ik heb in mijn interieur een aantal basis kleuren, dit geeft rust en maakt het interieur een geheel. De kleuren die heb ik gekozen zijn een krijt verf taupe, wit en misschien voor sommige erg gedurfd zwart. Toen mijn vriend met het idee kwam de raam decoratie zwart te doen, sprong ik niet direct een gat in de lucht maar tot mijn verbazing ben ik er tot op de dag van vandaag zo blij mee. Het geeft net dat extra beetje pit aan het interieur. Ik heb het zwart in alle ruimtes terug laten komen in de accessoires.

img_2502

img_2479

 

img_2490

img_2520

img_2532

Ik hoop jullie een goed beeld van mij en mijn interieur gegeven te hebben en in de toekomst met mijn blogs nog meer te inspireren! 🙂 

Liefs, Tamara

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maatwerk blokhutten van topkwaliteit

  Wanneer ik het woord ‘blokhut’ hoor, dan moet ik gelijk denken aan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *